onsdag den 9. januar 2013

Graviditet/abort. Mænds rettigheder


Når en kvinde bliver gravid, er det helt og aldeles op til hende, om graviditeten skal gennemføres eller ej. Okay, indrømmet, jeg kan godt se det en smule fra mændenes side. At de i bund og grund intet har at skulle have sagt. Og hvis kvinden ønsker at gennemføre graviditeten, så er manden forpligtet til at betale børnebidrag, hvad enten han vil eller ej. 
Men så må mænd fandeme vågne lidt op, og tage ansvar. 
På "Nationen!" på Ekstra Bladet, går et par spader i selvsving.

Jeg har også flere gange hørt om kvinder der har fortalt løgne om at de var på p-piller osv når de ikke var det.

det er jo nemlig det jeg siger. Man kan ikke altid stole på kvinder når de siger de er på p-piller eller ligende.

Men man kan jo så vende den om og sige at hvis en kvinde ikke stoler 100% på at manden ikke vil være der for hende hvis det "går galt", så kan hun jo bare lade være med at "låne" sit underliv ud til ham!

Har set flere tilfælde af piger der er forblændet af tanken over at få børn at de faktisk har snydt manden ved at sige de var på P-piller hvor de ikke var det. Hvad er der fair ved det? 

Jesus, fucking christ! Er I snotdumme, eller hvad? 
Hvad fanden er der galt de mænd, som er så skide bange for at bruge kondom, fordi "det ikke føles så godt", at de gladeligt smider ansvaret fra sig, i det øjeblik de hører ordet "p-piller"? 
Jeg har oplevet mange mænd, som automatisk gik ud fra, at jeg tog p-piller. 
Hør her, spade! Vi to kender ikke hinanden ret godt. Graviditet er næsten det mindst værste der kan ske. Der er sgu kønssygdomme, som jeg langt hellere vil undgå, end en graviditet. 
Men det lader til, at mange mænd er mere bange for at bruge kondom, end de er for at få kønssygdomme. Ligesom mange mænd, regner med at kvinderne altid har sørget for at beskytte sig. Tal om at være umoden og egoistisk.
Tænk dog med det rigtige hoved, kvajpander! Hvis du ikke vil være far, så gør noget aktivt for at beskytte dig imod det. Tag DIT ansvar! Tag DINE forholdsregler.
Hvor svært kan det være? 

Og ja, det er korrekt,  at bliver en kvinde gravid, så har manden ikke noget valg. Hvad enten han vil det eller ej, så bliver han tvunget til at betale børnebidragi 18 år.  Og jo, jeg kan da godt se, at det i nogle situationer kan være urimeligt. 
Men indtil manden selv kan blive gravid, så er tingene som de er. End of story. Naturen har ligesom sat dagsordenen for mange år siden. 
Og jeg har faktisk lyst til at lave 82 smøflespark på mandens pik, når han klager over, at han ikke har indflydelse på, om en kvinde skal have en abort. For ham er det jo nærmest bare det samme, som at få frosset en vorte væk.

Luk røven. Ærligt talt. 
En abort er ikke bare noget en kvinde får. Der er fandeme mange omkostninger ved det. 

Jeg har ingen problemer med at forstå, at det kan føles møgfrustrerende for en mand at blive ufrivillig indbetaler de næste 18 år. 
Men så kan jeg kun gentage mig selv:

Hvis du under ingen omstændigheder vil være far, så tag et ansvar. Den klynkende "jamen, hun sagde hun tog p-piller", er der ingen der kan bruge til noget. 
Tænk selv, stol kun på dig selv, sæt fornuften højere end følelsen af sex uden kondom. Beskyt dig selv. 

I guder. Vi skriver 2013. Det er da utroligt, at det stadig skal ind m. skeer.