onsdag den 9. januar 2013

Graviditet/abort. Mænds rettigheder


Når en kvinde bliver gravid, er det helt og aldeles op til hende, om graviditeten skal gennemføres eller ej. Okay, indrømmet, jeg kan godt se det en smule fra mændenes side. At de i bund og grund intet har at skulle have sagt. Og hvis kvinden ønsker at gennemføre graviditeten, så er manden forpligtet til at betale børnebidrag, hvad enten han vil eller ej. 
Men så må mænd fandeme vågne lidt op, og tage ansvar. 
På "Nationen!" på Ekstra Bladet, går et par spader i selvsving.

Jeg har også flere gange hørt om kvinder der har fortalt løgne om at de var på p-piller osv når de ikke var det.

det er jo nemlig det jeg siger. Man kan ikke altid stole på kvinder når de siger de er på p-piller eller ligende.

Men man kan jo så vende den om og sige at hvis en kvinde ikke stoler 100% på at manden ikke vil være der for hende hvis det "går galt", så kan hun jo bare lade være med at "låne" sit underliv ud til ham!

Har set flere tilfælde af piger der er forblændet af tanken over at få børn at de faktisk har snydt manden ved at sige de var på P-piller hvor de ikke var det. Hvad er der fair ved det? 

Jesus, fucking christ! Er I snotdumme, eller hvad? 
Hvad fanden er der galt de mænd, som er så skide bange for at bruge kondom, fordi "det ikke føles så godt", at de gladeligt smider ansvaret fra sig, i det øjeblik de hører ordet "p-piller"? 
Jeg har oplevet mange mænd, som automatisk gik ud fra, at jeg tog p-piller. 
Hør her, spade! Vi to kender ikke hinanden ret godt. Graviditet er næsten det mindst værste der kan ske. Der er sgu kønssygdomme, som jeg langt hellere vil undgå, end en graviditet. 
Men det lader til, at mange mænd er mere bange for at bruge kondom, end de er for at få kønssygdomme. Ligesom mange mænd, regner med at kvinderne altid har sørget for at beskytte sig. Tal om at være umoden og egoistisk.
Tænk dog med det rigtige hoved, kvajpander! Hvis du ikke vil være far, så gør noget aktivt for at beskytte dig imod det. Tag DIT ansvar! Tag DINE forholdsregler.
Hvor svært kan det være? 

Og ja, det er korrekt,  at bliver en kvinde gravid, så har manden ikke noget valg. Hvad enten han vil det eller ej, så bliver han tvunget til at betale børnebidragi 18 år.  Og jo, jeg kan da godt se, at det i nogle situationer kan være urimeligt. 
Men indtil manden selv kan blive gravid, så er tingene som de er. End of story. Naturen har ligesom sat dagsordenen for mange år siden. 
Og jeg har faktisk lyst til at lave 82 smøflespark på mandens pik, når han klager over, at han ikke har indflydelse på, om en kvinde skal have en abort. For ham er det jo nærmest bare det samme, som at få frosset en vorte væk.

Luk røven. Ærligt talt. 
En abort er ikke bare noget en kvinde får. Der er fandeme mange omkostninger ved det. 

Jeg har ingen problemer med at forstå, at det kan føles møgfrustrerende for en mand at blive ufrivillig indbetaler de næste 18 år. 
Men så kan jeg kun gentage mig selv:

Hvis du under ingen omstændigheder vil være far, så tag et ansvar. Den klynkende "jamen, hun sagde hun tog p-piller", er der ingen der kan bruge til noget. 
Tænk selv, stol kun på dig selv, sæt fornuften højere end følelsen af sex uden kondom. Beskyt dig selv. 

I guder. Vi skriver 2013. Det er da utroligt, at det stadig skal ind m. skeer. 

4 kommentarer:

 1. So you don't see the women as a lieing and cheating one because she didn't take the pill but said she did it? So maybe if the man said he would use a condom and the woman in the urge of getting pregnant told him that he don't have to because she took the precaution, WOULD YOU STILL CONSIDER THE MEN IS AT FAULT because she lied to him?

  I doubt you blame women at all for you it is always men's fault if anything goes wrong in the women's world.

  SvarSlet
 2. A lying woman is pathetic. No doubt about that.
  But my point is, that men must make sure, that they are protected, when they are having sex. Most of all when they are having a one night stand. It's to naive to trust the woman when they say they are on the pill.
  If they want's to make sure that their sperm don't becomes a baby: Use a condom :)

  SvarSlet
 3. Du misser pointen. Hvis pigen har sagt hun er på p-piller, men i virkeligheden lyver om det, hvorfor mener du så at han bør bruge kondom alligevel? Er det i virkeligheden fordi det er naivt af ham at stole på hende?
  Jeg synes kommentarene du citere lyder langt ude, men det lyder også som om du giver dem god grund til at tænke sådan.
  Tror du en mand er fuldstændig ligeglad med at blive snydt på den måde, og får påtvunget et barn han ikke vil have?
  Vi som kvinder har rig mulighed for at sige fra. Vi bærer ganske vist også et langt større ansvar hvis skaden skulle ske, men mænd har intet at skulle have sagt.. præcis ligesom en pige i en tredje verdens land der lige er blevet voldtaget ikke har noget at skulle have sagt, fordi abort er forbudt.
  Tror du ikke han føler sig bare en lille smule udnyttet, når hun lyver om sine p-piller?

  Jeg kender flere fyre der, hvis de kunne, selv tog p-piller. Men der findes ikke sådan en mulighed for mænd. Kvinder har p-piller, mini piller, p-ringe, p-stave, pessar, spiral, fortrydelsespille og abort. Mænd har kondomer.
  Jeg er enig i at det er latterligt når fyre automatisk går ud fra at alle piger pr automatik er på p-piller, og når vi snakker om tilfældige engangsknald i byen, så synes jeg heller ikke at det er en særlig stor ofring fra fyrens side, at han lige sørger for at have kondomet klar.
  Men DERUDOVER har pigen lige så meget ansvar. Medmindre vi ligefrem taler voldtægt, så er hun også udmærket klar over hvilke konsekvenser ubeskyttet sex kan have.

  Desuden blander du to meget forskellige situationer sammen. Hvis en pige snyder en mand til at gøre hende gravid, og derefter røver ham fra børnepenge de næste 18 år, er overhovedet ikke det samme som at en fyr nægter kondom fordi I skal have et engangsknald i byen. Du kan slet ikke sammenligne de to ting.
  Hvis vi taler om et kærestepar der er uenig om de skal have børn eller ej, og hun normalt bruger p-piller, mener du så at det er naivt af ham at stole på at hun fortsætter med at bruge dem, selvom han klart og tydeligt har sagt nej?
  Er han bare et fjols for ikke at have brugt kondom, selvom de har været kærester i 3 år, fordi hun en dag vælger at lyve og "glemme" p-pillen?

  Hvordan kan du stille en one-night stand i byen som skurk, overfor en potentiel kæreste der ligefrem lyver om p-piller og udnytter sin kæreste til at få et barn han slet ikke vil have?
  Med one-nighteren kan hun trods alt få en abort, eller tage en fortrydelsespille.
  Med kæresten har han slet ikke noget valg.
  Synes du det er en fair sammenligning?

  SvarSlet
 4. Du bør ikke læse det folk skriver på Nationen. Det er som regel 99% vrøvl.
  -Og vi er naturligvis enige i, at man bør bruge kondom ;-)

  SvarSlet