tirsdag den 15. januar 2013

Facebook

De der ting jeg bare ikke helt rigtig forstår derinde. Med fare (garanti) for gentagelser:

1) Latterlige kædeopdateringer. I stil m.: "Mange mennesker lider af en psykisk sygdom. Det er et tegn på styrke, ikke svaghed...blablabla...Jeg tør sætte dette på min status. Gør du?"
Ehh...ja? Hvad er der ikke at turde? Siden hvornår er det blevet skide farligt at copypaste?

2) Latterlige "Nu viser jeg lige overskud og støtter et godt formål, og sætter (tihi fnis) et hjerte på min status. Eller hvis jeg er rigtig vovet, så joiner jeg de andre kvinder, og skriver "på kommoden". Det er sådan noget tøsesjov, hvor vi skriver privat til hinanden, og bliver bedt om at svare på, hvor vi har stillet vores håndtaske. (Fniiizzzz) Og mænnerne må ikke vide noget. Så nu hyler vi dem ud af den. Fniiizzzzzs"
Jamen, så klap dog i!! Du støtter ikke en skid ved at være træls på Facebook. Du kunne jo i stedet donere nogle penge direkte til formålet, men det er ikke nær så fnise-sjovt, vel?

3) At lufte vasketøj for åben skærm. "Ja...jeg er GODT nok skuffet! Nu ved man da hvem sine venner er. Og hvem sine fjender er!!!!! Du ved hvem du er! Skam dig! Jeg er SÅ skuffet over dig!"
Og du er hvad? 13 år?

4) Den klassiske: "Årrrhhh neeeeej! Er bundulykkelig!". Og når folk spørger, kommer svaret: "Jeg vil helst ikke snakke om det!"
Jamen, så skriv dog dagbog i stedet! Jesus christ!

5) Folk der tjekker ind m. kedelige opdateringer:
"Birthe var her: - Skadestuen"(Så er det nok ikke så alvorligt)
"Bente var her: - Børneafdelingen"(Koncentrér dig om dit barn!!)
"Doris var her: - I køkkenet - I gang m. at stege frikadeller" (ZzzzzzzZZZzzzzz)

Altså, jeg tjekker en del ind. Og der er sikkert mange der bander mig langt væk. Men jeg morer mig med at tjekke ind til tarmskylninger, traktortræk, swingerklub og lign. Og ja, garanteret også skide irriterende for andre. Men sgu da noget mere underholdende, end at læse om at Familien Hansen er i Bilka.

6) Lukkede profiler. Pisse træls. Så kan man jo ikke snage.

7) "Årrhh! Lillefisen har lavet på potten! Hun er SÅ stolt. Og det er moderen også".
Det er en lort. Det er afføring. Get over it.

8) "Forpulede muslimer! Så vil de have julehjælp! Skrid hjem til jer selv!".
Racistiske statusopdateringer...jamen, gud hvor jeg da foragter det. Og specielt dem, hvor de udelukkende er i stand til at bruge primatargumenter. Fatter ikke atfolk er villige til at udstille deres dumhed offentligt. (Sagde kvinden m. 700+ blogindlæg om alt fra prutter til dyresex.Men det er selvfølgelig noget andet).

9) Par, som skriver kærlighedserklæringer til hinanden på Facebook. Fra hver deres sofa. I den samme stue.
Har I prøvet at tale sammen? (Men det er okay når det er for sjovt. Mere sippet er jeg heller ikke)

10) Overskudsopdateringer. "Så...så fik man da lige vasket 921 kg. vasketøj, handlet, lavet mad til de hjemløse, hygget med mine prinsesser (Fuuuuuck nu af! Du er ikke royal!), kysset på manden og købt et stykke regnskov og en ged"
Og du er SÅ uendelig træls. Ved du godt det?

11) Påtagede optimister, som spiller kloge m. amerikanske slibrige citater.
"Man skal leve mens man gør det. Og nederlag gør stærk! Se denne video af en mand uden arme og ben, som hopper i sjippetov, og bygger et hus. Og lad SÅ være med at brokke dig over dine egne små problemer. Det kunne være værre!!!"
Ja, det kunne det sgu da altid! Men at der er en mand uden lemmer, der kan hinke, bygge skibe, og løbe marathon, kan jeg sgu da ikke bruge til en hylende fis. Det gør da ikke mine problemer mindre.

12) Teenagere, som har udviklet deres egne grammatikregler, og skriver: minskat, minpige, minegen, minelskede.
Hold nu kæft! Og brug mellemrumstasten. Og lyt lidt mere efter i dansktimerne.


Til gengæld elsker jeg:

- Når folk deler deres billeder. Det er så hyggeligt.
- Underfundige opdateringer.
- Søde og lige fra hjertet opdateringer.
- Hverdagsliv m. et twist.
- Når folk faktisk GIDER at skrive hvad der er galt, når de laver en drrramatisk opdatering. (Er så skide nysgerrig jo).
- Sjove billeder.