onsdag den 16. januar 2013

EDC Vordingborg: I love you

Normalt synes jeg, at ejendomsmælgere har tendens til at være glatte og svagtseende. Men ikke i Vordingborg. Her er der fandeme rene ord for pengene.
Jeg elsker det!  Overvejer næsten at sende en kage til dem. Gud hvor er det forfriskende.


"Som fast bopæl eller måske som sommerhus - bestem selv. Grunden og de landlige omgivelser får automatisk pulsen til at falde, og man får den bedste medicin mod stress. Så på med gummirøjserne og græsstrået i mundvigen, mens den skønne danske natur kravler helt ind under huden på dig.

Herligheden er beliggende på 2.560 m2 stor grund i lille hyggelige Udby meget tæt på tilkørsel til motorvejen. 

Det er praktisk talt en byggegrund man køber, hvor huset medfølger gratis. Det er dog nogenlunde tæt, knap så hyggeligt men til gengæld er det lige! For det rette sæt håndværkerlapper, kan der være muligheder for genopretning. Der er brugbart køkken og badeværelse. 2 stuer samt værelse med et samlet boligareal på 96 m2. Der er 2 skorstene på huset til brændeovne. Desuden gammelt udhus, der muligvis vælter i næste storm.

Sælges uden ansvar, da det er noget gammelt møg og sælger ikke har beboet ejendommen. Men så kan man også få det lige som man vil. Der er INTET, der er så skidt, at det ikke er godt for noget… HUSK DET!

Spindelvæv, hus og højt græs medfølger uden beregning. EDC Vordingborg står klar med nøglerne alle ugens dage".

Jamen, er det ikke fantastisk?

På Bornholm hos DanBolig, er de lige så knuselskelige dejlige.
Kan man andet end at elske det?