onsdag den 9. januar 2013

Dyresex

Så snuser man rundt inde på en debatside, og af ren nysgerrighed og ikke andet, smuttede jeg ned i sektionen der hedder "Sex & Kinky". Og der stødte jeg så på dette indlæg, skrevet af én der kalder sig "ParsgrHund"

Hej
Jeg søger en hund eller en hest som har lidt erfaring. Jeg har mødt et svensk par, hvor konen gerne vil bolles af en hund eller sutte en hest. Jeg har mødt dem i XXDark i København. Hvis der er plads til at invitere en masse mænd til stedet vil hun gerne kombinere det med et gang bang og bukkake. I kan kontakte hingst (snabel a) myway (punktum) com


Ehhhmmm....hvad regner han med? Tænkte jeg...At hunden eller hesten klikker sig ind på www, og svarer på hans forespørgsel? (Og gud hvor er det i øvrigt vammelt.  Det var slemt  nok m.min eks. der havde så meget hår på ryggen, at der dannede sig en midterskildning, når han stod under bruseren, men et dyr? (Okay...potato potaaato, ham her var et dumt svin), men stadig...en hund eller en hest?)
Man har altså ikke sex m.noget der har pels. Og hove, klove eller poter. 

Nå, men jeg sendte så ParsgrHund et svar, og skrev:

Hej. 
Jeg er en pisse liderlig labrador. Veludrustet, og det hele. Tæverne er sgu lidt arrige, så derfor søger jeg en menneskekvinde. 
Skriv til mig: king@labrador.vufmail.dk


"Ej men Rødhætte, kan du da ikke være ligeglad m. hvad andre tænder på?"

Næh, egentlig ikke. Det ER sgu da klamt. Det skider jeg på. 
Om folk ellers tænder på bæ- og tissesex, er deres egen sag. Bare jeg ikke får det at vide. Eller ser billeder. 
Det samme m. folk der tænder på elektrosex, og vanvittig tortur. Deres sag, ikke min. Jeg er ligeglad.

Men dyresex? Ej, føj altså. 
"Årh Buller, din store tyr. Stang mig!" - "Uhhhh Vaks, din beskidte køter. Kom og tag mig" - "Wuuu Møffe, giv mig din tryne, dit store svin" - "Årrhh Gokke...lad mig vise dig hvordan man presser ægget op i røven på dig igen".

NEJ!   

Blev der sagt.