torsdag den 4. oktober 2012

No-go på en date.

Sad og krummede tæer over Singleliv i aftes.
Over Cougar Stephanie, som er model? Model som hvad? Før-billede?
Over Sidney Lee, som stadig render rundt m. en skamklippet dukke på issen i form af polyesterhår.
Men mest af alt, krummede jeg tæer over hende den polske (?) skønhedsdronning, som var på date med ham der Elias, som bruger mere make-up end klovnene i Benneweis.
De har en hyggelig date, og vil gerne se hinanden igen. Og her har Elias så allerede bestemt sig for hvad de skal. De skal simpelthen hen og have botox på en klinik.

Seriøst; det har man da ikke lyst til at høre som et forslag. Han kunne jo lige så godt have sagt: "Du er nødt til at ændre dit udseende, hvis der skal blive mere end en 2. date."

Og så var det at jeg blev ekstra taknemmelig over at jeg ikke skal ud på datingmarkedet igen. For når en tidl. skønhedsdronning kan opleve sådan noget, så er der da ikke grænser for hvad jeg ville kunne risikere at høre.

- Søde Rødhætte, jeg vil gerne på date m. dig igen. Men så skal det være på en privatklinik, hvor du kan få en fedtsugning.
- Du ligner lidt en Bassethund i medvind. Skal vi mødes på torsdag? Så giver jeg et par liter botox og restylane.
- Jeg kender en klinik, hvor de er fantastiske til at fjerne appelsinhud. Må jeg ikke give dig et 80-turs klippekort?
- Min fætter bleget folks tænder i sin fritid. Jeg bestiller lige en tid til dig.
- Har du hørt om den der fodklinik, hvor de har de der fisk, der spiser hård hud på fødderne? Min bedstefar har gået barfodet i 72 år m. 42 kg. overvægt. Og de kunne sagtens spise alt hans hårde hud. Så jeg tror også at du vil kunne få fjernet det meste af dit.

Gider ikke de der fisk. Alligevel. Havde faktisk overvejet det. Men er bange for at i det jeg trækker strømperne af, og sænker fødderne ned til dyrene, så vil jeg opleve dette syn nede i bassinet: