lørdag den 1. september 2012

Jeg sætter min hat som jeg vil...

Jeg farver hår. Har, as we speak, hele manken smurt ind i grøn ildelugtende grød. Og fra nu og 2 timer frem, ser jeg så sådan her ud.

Ja, det er en hat/hjelm af sølvpapir....
Nå, jeg har brugt penge i dag. For mange penge. Men nu ryger jeg jo heller ikke mere, så det skulle fejres.
Så det er blevet til ballarinaer m. stor kvast/rosetingest på snuden, sorte wedges (det er efterår nu, jo), sort strikkjole, sort bluse, sort pelsvest (ligner en kat der overspiser, når jeg har den på), sort striktrøje, parfume, hårolie. Og alt for mange lysestager. Igen. Suk...Nå ja, og så en halskæde. Og en kjole.
Det gjorde mit hjerte glad.

Ved I hvad jeg ikke fatter? Jeg fatter ikke Ronny-typerne. Så en i dag på en parkeringsplads. Han holdt der i sin sænkede hvide bil, som i den grad var nede at snuse til asfalten. Altså bilen. Hold kæft det er latterligt at sænke den på den måde.
Nå, men der holdt han. M. meget brune arme. Meget brune meget pumpede arme. Som hang ud fra kroppen som var han en chimpanse. Håret var off course afbleget, og tilsat urimelige mængder voks. Øjnene så sure ud. Og lur mig, om der ikke var antydningen af en trutmund. Og ja...så lignede han altså en der var faldet ned i et bassin fyldt m. sovsekulør. Store grimme fjols...
Men han skal så ud på gaden. Gaden, hvor man må køre 40 km/t, fordi det er midt i byen. Og hvad gør idioten? Fræser ud på gaden, gasser op og fræser afsted m. alt for mange kilometer i timen, så han kan få de hvinende lyde fra dæk frem.

Og så bremsede han hårdt ned. For der er jo ligesom andre bilister, som faktisk overholder hastighedsreglerne.

Ej men for helvede, hvad skulle det nu gøre godt for? Tror det bette fjols da virkelig selv at han høster street credit for det der stunt? Jamen ak ak ak, det siger da en del om hans IQ.
Der er sgu nok en grund til at de eneste piger han dater, er trunter v. navn Tiffany, Sandy, Xofie eller Melanie, som er negleteknikere/kostmetologer eller poledancers m. gult hår, kunstige bryster, kunstige øjenvipper og slutty tøj.

Oh well, nok om ham. Hvordan ser status over hytten ud?

- Hjem roder virkelig  Ignorerer det, trods hviskende forførende ord fra støvsuger. Glem det, intet sug i dag.
Gør det i morgen. Mmmm.
- Gråstænkt skal til gammel klassefest. Eller skolefest, er det nok nærmere.
- Jeg skal være sammen m. fantastisk veninde. Glæder mig til at se lede onde gysere. Er dog ikke stolt ved at der bor en spøgelsespige i hytten. På første sal. Hvor toilettet er. Hvad fanden skal jeg gøre?  A. bliver nødt til at gå m. mig. Og stå udenfor døren. Går simpelthen ikke alene derop.
- Skal også mødes m. sød ung mor og aftale det sidste vedr. barnedåb næste weekend, hvor jeg skal stå for maden.


I skal lige have dagens billede: