fredag den 21. september 2012

Dværge. Dwarfs. Midgets.

Det er fredag. Gråstænkt er i køkkenet m. opvasken. Teenagedatter, teenagesøn og Gråstænkts ældste er på www. Og jeg har sindssyg luft i maven. Gør helt ondt at give efter. (Synes jeg lige I skulle vide).
Og jeg suger weekend til mig. Dvs. i aften.
Har meldt mig til frivilligt arbejde hele weekenden, så der er munde der kan blive mættet. (Se, Rødhætte ER faktisk andet end bitter, nedladende og politisk ukorrekt.  Hun er også frivillig arbejder.....Mmmm, lidt at tænke over, ikke?)

Men da det først er i morgen jeg pakker mit blide og givende væsen ud, har jeg lige noget der skal sættes ord på.

Dværge er sjove. Det skider jeg på. Det er de altså. Og jo, det må man godt skrive. For når kvindelig dværg selv spiller på sin højde (tøhø) til Zulu Comedy Festival, så er det altså legalt.
Og lige meget hvad I siger, så var det sgu underholdende den vinter, hvor der virkelig kom meget sne. Og hvor TV2 Nyhederne havde et indslag om dværge, som var plaget og hæmmet af de store snedriver. Husker stadig synet af dem, da de kom vraltende gennem driverne. Nå, desværre kan man ikke finde indslaget på youtube. Men til gengæld kan dette klip findes.

Go ahead, shoot me, men det er fandeme sjovt når de løber. Se lige de små ben, der hamrer afsted som trommestikker. Forestil jer at blive jagtet af dem.


Nå...der er gang i hytten. Her sidder jeg, og har forsøgt at skabe mig en lyddæmper m. tæppe, så Gråstænkts ældste ikke hører mine prutter. (Ligner endnu engang en tæppetromle fra Tæppeland) Og så går hun i gang m. bøvsekonkurrence m. sin far.
Så tager jeg altså fløjshandskerne af. Det gør jeg. Og smider tæppet. Og slipper Vuvuzelaen løs.