mandag den 10. september 2012

Casting til Trinny og Susannah.

Havde sgu da glemt alt om at jeg i et anfald af kedsomhed, og "det kan jeg da altid skrive om på min blog", sendte en mail, da Kanal 4 søgte deltagere til Trinny og Susannah.
Da jeg kom hjem fra arbejde, og tjekkede min mail, lå der en besked fra produktionsselskabet og ventede på mig.
De vil gerne have mig til casting.
Først tænkte jeg: Fedt! Nyt tøj. Lækkert hår.
Men så kom jeg til at tænke på alle de andre ting. Som f.eks.:

- Jeg ligner en evnesvag, når andre mennesker tager billeder af mig. Står fandeme altid m. åben mund, og ligner en som enhver socialpædagog ikke vil røre m. en ildtang. Hvordan fanden vil jeg så ikke se ud på tv?
Stiv, fed (ok, det er ikke tv'ets skyld), kunstig, anspændt og konstant m. et skævende blik mod kameraet.

- På billeder ser jeg kun nogenlunde ud fra en bestemt vinkel. Kan jo for fanden ikke bede kamerahold om at de kun må filme mig fra venstre. Fra brystet og op.

- Hvad med de seere som kommer til at se mig i 60" wide screen?

- Og skal der filmes mens man står i prøverum i undertøj, mens Trinny og Susannah står og fremhæver de ting man skal skjule? (Her vil man se en Rødhætte m. bævrende underlæbe, og blå kulør i ansigt, fordi jeg desperat forsøger at suge mave ind).

- Seerne vil hade mig.

- Måske synes de jeg skal have klippet mit hår af. Og farvet det i en "jeg er en frisk pige på 59 år" auberginefarve. M. fremadvendte bakkenbarter.

- Selv om jeg behersker det engelske sprog ganske glimrende, vil jeg vædde med at jeg pga. nervøsitet kommer til at tale så grotesk dårligt, at Villy Søvndal bryder sammen af grin, og hulker: "Ej, hold kæft det er pinligt det der. Der er da vist en der skal have sine penge tilbage for engelskundervisning".

- Min appelsinhud bliver landskendt.


Ej, jeg tør sgu ikke. Ender nok også m. sigøjnermake-up. Og farvede linser.