lørdag den 11. august 2012

Mens vi venter på Maude.

G. er i tlf. Taler russisk. (Eller om bildele. Same same)
Jeg sidder på terranda m. kaffe og venter på han bliver færdig, så vi kan se Matador. Som blev aftenens valg. Er nu mere i humør til ond gyser. Evt. m. ondt barn. Altså i film.
Men G. ser som sagt ikke gysere. Fordi de er urealistiske.
Ser ikke problemet. Det er der så meget der er. Såsom hjemmeværnet, Lars Løkke og Medina-gåsens forventninger til eget talent.
Desuden kan man ikke afvise paranormal aktivitet. Har selv haft husspøgelse. Som skruede el-pærerne ud om natten. No kidding. Og som bankede på mine vægge.
Var sgu klamt. Men el-regning har aldrig været lavere. Må have været yderst økonomisk spøgelse. Sikkert min tidligere bankrådgiver.

Men sådan mere alvorligt, så var det ikke ret hyggeligt. Tomme vinflasker uden prop der nærmest eksploderede og efterlod glas som pulver. El-kedel der gik amok. Konstante bankelyde fra soveværelse, som stoppede når jeg gik derind.
Havde da faktisk ikke lyst til at gå i bad. Frygtede at spøgelse ville brække sig af væmmelse og rulle mig ind i badeforhæng. Og meget vil jeg finde mig i, men ikke ydmygelse af dem fra det hinsides.

Nå...G. har tændt for Matador. Nu er det tid til at kramme ham, og nyde et stykke dansk kunstværk.