onsdag den 11. juli 2012

Rygestop - Dag 2.

!!!!!

Nå, ja jeg har fødselsdag. Har fået gavekort af Gråstænkt. Til nogle ordentlige sko. Hvilket vil sige: Sko som ikke gør mig invalid i ryggen efter en travetur i skoven.
Så vi tuller ned i en sportsbutik senere. (KÆFT det er mange år siden jeg har sagt den sætning!)
Ej, fantastisk gave fra min fantastiske G. Den bedste fødselsdagsgave er nu at jeg kan vågne ved siden af ham hver morgen. I stedet for at vågne alene på sofaen med rødvinsrander på læberne og en halv tygget vingummibamse i mundvigen. Eller stå i tilrøget bar og søge efter den eneste ene. Med en promille på 2,3. Hvorefter man intetanende vågner næste morgen i ukendt lejlighed. Med plakater af Frederik og Mary på væggene. (Yes, sådan en scorede jeg engang i en sindssyg brandert. Kom sateme hurtigt ud af døren med et "Jeg ringer", hvorefter jeg ignorerede hans "Jamen jeg har ikke dit nummer".)

Glæder mig til at få nogle ordentlige sko. Er fandeme da ved at være træls, at en travetur i skoven betyder morfinindtagelse og div. ikke-receptpligtige præparater.
Bliver stort set til Wilson Kipketer på vej ud af butik. (Manden med verdens største tandsæt). Har i hvert fald store forventninger til bentøj.


Nå, dagens to-do-liste. Er jo ikke velhavende, så kan ikke betale mig fra de kedelige ting.

1: Tage make-up på.
2: Fjerne gammelt make-up.
3: Tage make-up på.
4: Sætte hår.
5: Vælge Kipketer-sko.
6: Bage div. til madpakke til Djurs Sommerland i morgen.
7: Klaske lagkage sammen.
8: Forberede fyld til lagkage.
9: Lave mad. Mummy og Daddy kommer og spiser.
10: Savne at ryge!!!!!!

Kæft jeg savner det. Og sover ad helvede til om natten. Og drømmer jeg ryger. Og har forstoppelse. Fandeme da næsten sikker på at noget porcelæn revnede i morges.
Godt der ikke findes noget toilet-kumme-cam.

Jesus...billeder på nethinde. Gå væk!

Men vil ikke have grimme sygdomme. Og led morgenhoste. (Bodega-hoste). Og vil gerne dufte godt.

MEN JEG SAVNER DET!