mandag den 18. juni 2012

TV-Shop.

  TV-Shop. Deres knive kan jo fandeme både fælde træer, klippe negle og høvle trægulv. Ifølge dem selv i hvert fald. Og hvis man skynder sig, så få man en ekstra kniv med i købet.
Det gør man åbenbart ved alle deres produkter. Sjovt som deres før-film altid er filmet i stumfilmskvalitet med verdens mest triste mennesker. Er folk virkelig så dumme at de hopper på den?

 Ja. Jeg var i hvert fald tilbage i starten af halvfemserne, hvor jeg en dag sad på mit værelse og så en reklame for clip-on hårtotter. Man kunne både style, vaske og krølle totterne. Og de gav et smukt tykt hår.
Mmm. Hold da op. Ind af døren kom der en pakke polyestertotter, som gav op første gang man kørte en børste igennem.  Desuden gav de mig ikke langt skinnende tykt hår. Jeg fik nogle tørre totter klipset fast og vupti: Mullet!


Sendte skidtet retur og fik faktisk pengene tilbage.

Det er mere end man kan sige om Told og Skat, som bonnede mig for knap 300,- kr, fordi de ikke kunne kende forskel på $ og Kr. Jeg har stadig ikke modtaget mine penge til trods for at jeg har vedhæftet et bjerg af kvitteringer og udskrift fra min netbank, samt spammet dem med mails i maks skriftstørrelse med kontonummeret.


Tilbage til TV-Shop. Deres slogan (med manisk stemme): Kan KUN købes via TV-Shop!!!
Ja, og i Føtex fra i næste uge under et andet navn. Det kan da godt være at Føtex ikke ligger inde med "Multi Razor Kitchen Turbo Abtronic Blender/Multi-Triple Hakker". Til gengæld har de en der minder mistænkelig meget om den, der blot hedder Multihakker og som kun koster en fjerdedel.

I øvrigt er der også noget der undrer mig med deres motionsmaskiner. Godt nok forlanger de mange penge for den omgang blik, men lad os nu bare et kort øjeblik forsvinde ind i NeverNeverland og lade som om, at deres maskiner faktisk ER bedre end dem i motionscenteret: Hvorfor har Fitness World og lign. så ikke dem stående? Vi kan jo se i Tv-Shop, at man nærmest får en Twelvepack efter blot få dages træning.
Og som om det ikke er nok...! Man får også brun olieret glat hud af at benytte sig af deres maskiner. Uanset hvor meget man lignede en surdej før.


Og så er der Table Mate. Bemærk hvor usselt før-personerne har det.