onsdag den 27. juni 2012

Tre days to go...

Tre arbejdsdage tilbage. Så forsvinder jeg med hjulspind fra anstalten, og holder ferie i fire uger.
Det er eddermanme også tiltrængt.

Tyskerchef luskede af tidligt i dag. Uden at sige det videre til yndlingschef. Jeg vil vædde med at han skal hjem og ligge i blød i aftershave og stryge den lyserøde skjorte. For i morgen er den perlende latter aka. gamle køkkenchef på arbejde.
Så faktisk var det i dag min absolutte sidste arbejdsdag med yndlingschef.  Fandeme deprimerende.
I morgen er det så sidste arbejdsdag med yndlingskolleger.
Hvordan jeg kommer igennem de sidste par arbejdsdage i næste uge, er mig en gåde. Hvem skal jeg snakke med? Svend Svingarm, som hellere vil æde kagerne end lave dem, og som sidder og læser My Little Pony? Det Tårnhøje Helvede, som har verdens korteste lunte? (Tør jeg sgu da ikke, er pissebange for hende) Mivmiv, som alligevel ikke kan høre mere end 10 pct. af hvad man siger? Tornadoen? (Duer ikke, hun har travlt med at udhule frugt og grønt.) Jehovaen? (Niks, hun vinterbader).
Nå...der er ikke andet for end at jeg må udnytte tiden og få samlet materiale til det nok sidste indlæg om anstalten.

De sidste tre dage, har det som sagt været yndlingschef der har været på pinden. Ergo har vi ikke set skyggen af tyskerchef. Men jeg vil vædde med at han svanser elastisk rundt i morgen omkring sit livs kærlighed.
Var til prøve i dag. Det der hygiejnebevis. (Eller eksamen, som tyskeren kalder det. Typisk af ham at overdrive). Gik fint. Var eddermanme også nogle lette spørgsmål. Tog chancen et par steder. Betød åbenbart ingenting.