torsdag den 14. juni 2012

Rødhættes Aftenskole.

Vi fortsætter succesen med kurser, hvor underviseren tager udgangspunkt i sit eget liv.

Stress to the max.
Et udvidet kursus i at udfordre din stress, og finde punktet hvor alle stoplygter blænder dig med rødt lys. Når vi når hertil, starter det egentlige kursus: At holde foden på pedalen, og samtidig holde et tappert pokerface.
Du vil lære sætninger, som gør dig til en sand martyr. Som f.eks: "Det kan du ikke tænke på. Jeg skal nok klare det. Der er jo ingen andre til at gøre det." og "Nej, det skal du ikke tænke på. Nu ER jeg jo i gang".

Trafikken - Fra a-z.
Her gennemgår vi de vigtigste punkter og afprøver dem i praksis. (Medbring bil, og sort affaldspose til at dække nummerplade).
Hovedpunkterne vil være:

 • Ved rødt lys: Når det gule lyser, træd kobling ned og sæt i gear. Ved grønt lys, kør!
 • Parallelparkering: Sådan holder du på tværs.
 • Ved pres fra bagvedkørende billist, som ikke er tilfreds med at du overholder fartgrænsen, og som ligger 1 meter fra din bagende: Lær at trække ud mod midterstriben, og sænke hastigheden. Når fjolset omsider kan overhale efter 17 km., vinker du til vedkommende, mens du smiler fjoget.
 • Glatbane og håndbremse. Sådan kører du 7 km. med håndbremsen trukket. Helt uden at opdage det.

 • Jordskokker og ingefær.
  Lær at kende forskel, inden du tilsætter det til retten.


  Smugrygning.
  Der undervises i, hvor man bedst kan køre hen, og bag hvilke vilde bevoksninger bilen lettest kan skjules, når der skal smugryges.
  Derudover der der undervisning i hvilke tyggegummier der bedst skjuler lugten. Medbring tandbørste og håndsprit.

  Rygestop:
  Opstart i sommerferien. Påregn hysterisk underviser.
  Slik og søde sager må IKKE medbringes.
  Vi vil udvide kurset med et grundforløb i PayPal for at øge motivation til rygestop ved at købe masser af parfumer, make-up og tøj online, for de penge vi sparer.

  Optænding af grill. (Let øvede).
  Medbring 1 kg. kul og 2 kg. optændingsblokke. Og brandslukker.

  Talens kunst.
  Vi øver os i at tænke før vi taler for at undgå pinlige situationer. Som f.eks. ikke at sige til den lokale købmand en sen eftermiddag i december, at der er noget galt med hans kugler. (Hvor man i virkeligheden bare ville gøre opmærksom på, at hans lyskæde på juletræet ligner lyskugler, og at to af dem er gået ud.)
  Tænkt eksempel, of course.