torsdag den 14. juni 2012

Undskyld, jeg vil gerne klage over en tysker!

Sidder her med et krus kaffe, og min mail åben. Skal have forfattet en klage over chef numero II. I bund og grund kunne jeg være ligeglad, for nu stopper jeg snart. Men det kan simpelthen ikke passe, at han skal have løn for at gå på cafe midt på formiddagen og æde 300,- kr. op - fra køkkenets kasse. De penge, som skal bruges til forbedringer i køkkenet.
Og det kan heller ikke passe at han skal have løn for at spille minigolf, tjekke vejrudsigt og fyre tyske pinligheder af, når hans faktiske jobfunktioner er det overordnede ansvar for driften og ikke mindst: At guide, støtte og hjælpe folk videre.
Men efter hans store hjerteoperation, som godt nok foregik ambulant med hjemsendelse samme dag, så har han spillet den tapre soldat, som kæmper sig ud i felten med et tappert, men dog træt smil.
Brækker mig over ham. Og når man først når dertil, så får man øje på alle detaljer. Incl. hans virkelige grimme tøj, som jeg gætter på han har fisket op af en UFF-container. Og så den lyd han afslutter hver eneste skide sætning med:

"Nou?"

Det er åbenbart noget man gør i den del af Tyskland. Lidt ligesom en jyde siger "eggååå" efter en sætning, og en københavner siger "ing".
Efter hver eneste sætning:

(Udtalt med kraftig tysk accent)
"Jarh, so jeg tænkte om vi skal spil minigolf? Nou? Og så vi kan spise frokost bagefter? Nou? Hvis vi nu kan leje en bus? Nou? Jeg er en dum dum mann! Nou?"


Nå...nu stopper yndlingschef så snart. En uge før mig. Så jeg får en uge i køkkenet med Nou, og den tilbagevendte køkkenchef. Som er rigtig sød. Men som griner hele tiden. H-E-L-E tiden.
Tyskerchef kalder det en "perlende latter". Ja, det sagde han fandeme til mig en dag. "Hør hendes perlende latter...nohohoho. Åh, gid hun var single, og ville have en ældre mand".
Bvadr.
Men jeg har skumle planer. Som dog lige indebærer at jeg skal finde ud af hvordan jeg slår kameralyden fra på min mobil.
MÅ fange nogle stemningsbilleder til jer. Og hey? Man kunne vel egentlig også lave en bette lydoptagelse?
Er det ulovligt?