lørdag den 2. juni 2012

Husråd - II.

- Ugler er et hit, så hvorfor ikke dekorere sine muffins som ugler. Du skal bruge din bedste opskrift på muffins, og så dekorere med labre laver, æg eller Pinocchiokugler og så lakridsruller – det hele ”klisters fast” med alm. glasur.

(Det er nok bare mig, men jeg ser noget andet end ugler her)


- Hvis man lige har farvet sit hår fra mørkt til lyst, kan der nogen gange opstå en grønlig farve i den nyfarvede lyse hår. I stedet for at farve det igen og skade sit hår, kan man gøre følgende:
Smør håret godt ind i alm. Tomat ketchup. Vikkel et håndklæde eller plastikpose rundt om hovedet og lad det virke i 4 timer eller mere. Man kan også lade det sidde natten over. Herefter skylles det ud og vaskes med shampoo og evt. balsam. Vupti! Så skulle den grønlig farve meget gerne være væk.
(Aner ikke om det virker. Men jeg bliver bare nødt til at spørge: Hvordan hulen kommer man på den ide? Ketchup? Hvordan når man frem til, at det da er det der skal prøves?)

- Knirkende, hårde lædersåler bliver igen elastiske, når man pensler dem med linolie
(Linolie er selvantændeligt. Jeg siger det bare.)

- En hæklet ølkrusholder er ideel til sommerens festivaller og sommerfester, og passer til ølkrus fra 0,4 til 0.6 l.

(Det scorer man da bare så meget streetcredit for. Virkelig! Hvad er meningen? Skal man så gå med sin fadøl over skulderen? Eller hvad skal den hank til for?)- Smør lakskoene ind i olivenolie så sprækker lakken ikke. Mat lak-læderpleje gnides med indersiden af en bananskræl og poleres efter.
(Gider ikke engang kommentere. Nogen har for meget tid)

- Hæng tomme cd-skiver op i vinduerne. Så flyver fuglene ikke ind i ruderne, og du slipper for at gå og samle døde fugle op. Og som ekstra gevinst, så ser det jo dekorativt ud.
(Dekorativt? Og hvor mange fugle kommer der da lige flyvende mod ruden? Og er der i virkeligheden tale om selvmordsfugle?)