torsdag den 11. oktober 2012

Sssspank mig, din store tyr, og sssig jeg har været sssslem.

(Live-anmeldelse af program m. Bubber og S/M.)

Nej!


Bubber skal være sexslave! Og står, as we speak, i flæder g-strengs trusser. Og har fået monteret halsbånd.
Nu ligger han over knæene på "Madame", og får pisk. Med Vita Vrap viklet om kroppen.

(Ahahaha, jeg så Bubbers diller!)

"Madame" ligner Miss Piggy i korset og m. rød polyesterparyk.  (Det kunne lyde som mig, men jeg går ikke m. paryk eller blåt korset).
Hun har lige sat ild til Bubber. Ej men, hvad fanden er det for noget? Det var dog fantastisk at se Bubber vride sig, mens stikflammen suste hen over ham m. 12 km/t.

Nu skal han så straffe et par mennesker. I en hjemmelavet fangekælder. Hvor der står en klat dej op af et kors. (Igen; det kunne ligne mig. Fandeme ikke godt...)
Ved et andet kors, står en mand m. flædermaske på. Ham får Bubber også pisket. Til stor nydelse for masken. Det samme gælder, da Bubber sætter strøm til ham.
Nu er vi så tilbage v. dejklumpen (ja, forvirrende indlæg, men jeg skriver ligesom mens jeg ser programmet), hun står op af korset, og får sssssssmæk i numsen. Hendes røv ligner en bavianrøv. Både m. farve og facon.
Ej for helvede...nu løber blodet fandeme ned af hendes ben. Hvad ER det for noget. Hun ligger bare som en punkteret ballon på gulvet.  Det var så det...Åbenbart. Det var nok for hende. Nydelsen var komplet, efter hun blev tæsket m. en sømmåtte på røven.


Bubber kørte hjem. Rystet!

Men okay. Det er også et spring for ham. At gå fra at sidde og underholde børn - siddende i et badekar. Og så til at tæske en kvindes baller til blods.