mandag den 23. april 2012

Kunderne har aldrig ret.

Kørte i Netto. Skulle bare lige have lidt til aftensmaden. Og selvfølgelig gik det galt ved spotvarehylderne.
Kunne pludselig ikke leve uden candyflossfarvet blikdåse, bloklys, dørslag og ægte-vintage-fransk landidyls-blomstret-bakke-produceret-på-skovlunde-produktionsskole-af-ledige-kontanthjælpsmodtagere-under-25.

Hvordan kan det være, at jeg altid ender med at støde på flg. personer når jeg handler:

- Jonna 62 år. Hun er voldsom nærig og typen, som fifler med stregkodeklistermærkerne, hvorefter hun ser meget uskyldig (med rødspættet ansigtshud) ud, når Zoe Zofie ny-i-job, undrer sig over at culottesteg går ind som 12 kiwifrugter.

- Agnes 77 år: Insisterer på at betale samtlige 492,. kr. i småpenge, som hun med gigtplagede fingre fisker op af pungen.

- Konny og Leif: Møder altid venner, naboer og familier i indgangen til butikken, hvorefter de spærrer gangarealet med deres vogn, mens de sludrer løs. Alle der prøver at møve sig forbi som et spil Mikado, bliver mødt af dræberblik fra Konny, som trods begyndende grå stær sagtens kan stille skarpt endnu.

- Gitte 38 år: Har altid overtræt søn på 4 år med, som råber og skriger på repeat. Gitte indrager uskyldige kunder og gør dem til slemme mennesker, ved at råbe til barnet: "Prøv at se hvordan folk kigger på dig. Puha, du kan tro at den dame der synes du er slem. Hun kan slet ikke lide dig, når du skaber dig sådan. Kan du SÅ holde op! Hvis du ikke opfører dig ordentligt, så tager damen dig med hjem og låser dig inde i sin kælder".

- Einar 59 år: Pådutter dig sine primitive holdninger.

Einar: "Ja, det er da lige godt utroligt, at det kyllingekød allerede er udsolgt"
Dig: "Ja, men det var jo også et godt tilbud".
Einar: Nej, ved du hvorfor det er udsolgt? Det skal jeg sige dig. Det er de skide udlændinge, som er for fisefornemme til at spise svinekød. Så hamstrer de løs og sender mad hjem til familien i Ugauga-land."
Dig: "Arrhh...Nu ER der jo mange der kan l...."
Einar: "Nej! Det lover jeg dig. Du kan lige så godt tro på mig. For jeg ved det! Det er da lige godt utroligt. Så står vi to her og kan ingenting få."
Dig: "Nårhh, men jeg klarer det nu nok."
Einar: "Ja, nu må vi se. Jeg må hellere komme i Super Best inden de krapyler også hamstrer der. Nå, men hyg dig. Det var hyggeligt at snakke med dig. Godt vi er enige. Så er vi da ikke alene."

- Birgitta 32 år: Besat af helse og urtekram. Får et kick ud af at glo ned i fremmed menneskers indkøbsvogne og kurve, hvorefter hun får spasmer i øjenæblerne og begynder at rotere heftigt med dem, mens hun laver mange "tsk" lyde.

- Ulla 61 år: Er toptrænet i at mase sig foran i køen, og har selektiv hørelse. Så det kan ikke betale sig at brokke sig til hende. Men man må godt mase hende ud af køen igen ved at tackle hende højrebagfra og mose hende ud med venstre hofte.

- Rødhætte 36 år:  Ankommer som regel i godt humør og bliver draget af samtlige skilte der reklamerer med udsalg og rabat. Kan nogle gange ses i akavet stilling halvt bag reol, hvor hun hiver lavtaljerede strømpebukser på plads.
Er den irriterende kunde, som ikke går tilbage med de varer hun fortryder, men som derfor lægger pålægschokoladen ved siden af Snuggle og Ariel Color og ballerinaskoene ovenpå cd'erne.