torsdag den 26. april 2012

Kagetanker.

Hvad er det der sker i kageverdenen? Hvorfor må kager ikke ligne kager mere?
Jeg er ved at være så hylende træt af tørre kager lagt sammen med noget snask og bedækket af en skumfidus, som har spredt sig ud over kagen og lagt sig som et centimeter tykt sukkertæppe. Det ligner jo modellervokskager.
Og som om folk ikke var gået rigeligt amok i forvejen, så er det blevet endnu værre efter TLC er begyndt at vise Cake Boss.
(Og undskyld mig, men hvad er der galt med den mand når han snakker? Hans øjenæbler bliver jo større og større, jo mere ivrig han bliver.)
Som om skaden ikke er stor nok, så har hypen omkring cupcakes slet ikke lagt sig. Niks. Folk bager stadig lækre svampede cupcakes. Hvorefter de ødelægger hele kagen ved at kyle 343 gram klam fed frosting på i et bjerg på toppen.
"Jarrhh, men hør nu her, Rødhætte. Du forstår det ikke. Vi er jo altså nogen der spiser med øjnene og derfor gerne vil fremstille vores kager så smukke som muligt"

Bullshit! Hvis du er så god en bager/konditor, så ville du også sagtens kunne lave en smuk kage uden at lade en Barbapapa kaste op på den.