tirsdag den 10. april 2012

Jeg forsager Malaco og alle dens gerninger og alt dens væsen.

Så er der skruet op for den sunde livsstil igen. Og denne gang med et ekstra hak. For...jeg har et problem. Jeg har en fæl mistanke om at for meget sukkerindtagelse, omdannes til ondeskabsfuld luftaktivitet. Og det er faktisk et problem, når man er nogens gæster.
(Og blablabla og jajajaja, jeg er godt klar over, at "rigtige kvinder prutter ikke")

Gu' gør de da så. Og dem der ikke gør:
a) lyver så det driver.
b) har strækmærker på tarmene af den konstante ophobning.


Det er lidt sjovt, som visse kvinder går helt i spåner over prutter. "Adrrr, 2tal ulæks, lizzom. Hvor er du klammo". (Jeg ved ikke hvorfor jeg lige fik lyst til at skrive Arto-sprog der). Men de lægger sig gerne med en vandslange i anus og bliver spulet. Tarmskylninger er åbenbart hipt. Og prutter er not.
Warum? Hvis vi nu stiller det helt sort/hvidt op, så er tarmskylninger jo faktisk fyldige prutter. Ergo er det faktisk lidt klammere.
Jeg fatter virkelig ikke tarmskylning. Hvad regner de med at opnå? Udover akut diarre?

Nå, men tilbage til den sunde livsstil. Jeg skal af med de sidste otte kg. Jeg vil ikke trætte jer (I 3 der læser med) med en maddagbog. Men jeg plotter lige vægttab ind i et indlæg. Diskret, of course.
Og så vil jeg sætte mig ind i en gang for alle, hvordan Malaco laver Familie Guf og hvad det indeholder.
Jeg håber på at hovedingrediensen er blendet frø, og at vingummimassen er æltet af 49 behårede mænd med overdreven svedproduktion. Så er min lyst kureret en gang for alle.