torsdag den 12. april 2012

Torsdags live-update.

Direkte fra Casa Rødhætte.

Gråstænkt er i køkkenet. Jeg laver maden, han vasker op. I like it.
Raccoon sidder i den anden sofa med den pink bærbar. Og jeg er rullet ind i et tæppe her i sofaen og minder mistænkelig meget om en tæpperulle fra Tæppeland.
Er træt. Nævner ingen navne, men en vis person på job irriterer mig grænseløst. Har lyst til at mase vedkommende i en bakke og fræse vedkommende igennem opvaskemaskinen. Jeg er forbløffet over, at vedkommende kan gå oprejst, for der er virkelig ikke stor trafik på øverste etage.
Men nu har jeg weekend! Jeg skal sove fire gange, før jeg igen skal lade mig irritere af den knap-så-gennembagte. Igen, nævner ingen navne. Men tvivler også på at vedkommende kan finde denne blog. Der er jo intet om eller med My Little Pony herinde.

Ja, du læste rigtigt. Kan du så se at jeg ikke overdriver med beskrivelsen af personen?

Men jeg sidder som sagt rullet ind i mit tæppe og har bare lige armene frit ude. Om kort tid læner jeg mit legeme tilbage og slapper helt af. Er øm i krop efter travetur. Men fornuftig kost og motion belønner sig. Vægten tikker stille og stødt nedad. Yay!
I aften vil jeg frivilligt krølle og krumme mine tæer over Lebbe-Lone. Den sære maskine. Og så slutter jeg torsdagen af med For (u)lækker til Love. Reality-affalds-tv-når-det-er-bedst.