torsdag den 11. maj 2017

Når man har lyst til at gennemruske en eks-kæreste

For helvede! Min eks. var omtrent verdens dårligste handyman.
Men som med visse andre mænd, havde han selvfølgelig lullet sig selv ind i den tro, at han da både var smed, mekaniker og snedker. Mindst! Og der var da i hvert fald ikke nogen, der skulle være så frække at fortælle ham, at han for fanden i helvede ikke havde den uddannelse der skulle til, for  at han kunne klistre de lånte fjer på sin autodidakte krop. Selv ikke engang, da han købte en bil, som kun kunne køre 30 km. væk fra sælgeren, inden den begyndte at ryge fra motorhjelmen, fordi manden ikke undersøgte varen, inden han naivt langede en håndfuld 1000 kr. sedler i hånden på en snart-meget-lykkelig-eks-bilejer.


Kæmpe fjols! Han er den værste gør-det-selv-Keld ever! Og selvfølgelig legede han også elektriker, da vi boede sammen. Det er klart. Hvorfor begrænse sig? Man kan lige så godt sprede skaderne så meget ud som muligt.

Så udover at hans hjemmelavede gulv og nedgang til kælderen er en uhyggelig tæt-på-tro-kopi af Hurlumhejhuset, hvor man føler man har vundet hver gang man passerer området uden at træde det ene ben en halv etage ned, så har han da selvfølgelig også hæklet en masse ledninger sammen og selv lavet nye afbrydere til strømmen. Helt uden at have en skid styr på sikkerheden, reglerne og i det hele taget el.

Kæmpe vathoved!
Så nu har vi hovedrystende elektrikere, der griner af ham og gør nar af ham - og lidt af et strømproblem i kælderen.

Jeg blev så arrig, at jeg mishandlede den skide grimme Trip-Trap nisse, som han glemte at tage med sig. Barnligt? Uden tvivl. Men fandeme ikke halvt så tåbeligt, som hans uduelige gør-det-selv-talenter og manglen på samme. Man burde sende ham en regning. Og om ikke andet, så en bøde for at være så mislykket med værktøj.