onsdag den 16. marts 2016

8 ting kvinder ikke kan udstå ved mænd

Sådan lyder overskriften på en "artikel" hos dagens.dk. Og jeg er jo nysgerrig for at se, om dette er endnu en af de der pladdertrælse lister - skrevet af fintfølende kvinder. Eller om der faktisk er noget om snakken.

Let's take a look, shall we?


1) Tøffelheltetricket
Når du svarer ja til det hele, uden overhovedet at tage stilling til det, der bliver spurgt om. Hvis du spiller kortet ”jeg er helt enig i alt, hvad du siger, skat”, så skal du være det. For nej, du får ikke fred af at give kvinder ret. Du udskyder problemet. Og vi husker det.
(First of all: Stop nu med den der "og vi husker det". Det lyder så bombastisk og som et frikort for kvinden til at være en kost. Når det så er sagt, kan jeg kun sige: Hvis man bare nikker og siger ja, så bortfalder reklamtionsretten også. Det gælder vist både for mænd og kvinder. Som f.eks. når manden spørger: "Er det okay jeg tager på stripklub med Benny i aften? Jeg synes det er alt for længe siden jeg sdst fik en fugtig lap dance" og kvinden trækker vejret gennem næseborene og svarer: "Det er fint!" - tja, så mister hun retten til at bitche over det, når han kommer hjem igen).


2) Primaten på spil
Højlydte bøvser, prutter og andre kropslyde… Hvorfor, primat-hulemand? Vi ved godt, du er her. Du behøver ikke understrege det med lugten af tamgas eller spist spegepølsemad.
(Så du (som har skrevet dette) mener altså, at mennesker skal være lydfri? Som i total? At kroppen slet ikke må fungere og reagere?
Bevares, ingen gider da pruttes i hovedet eller høre på høje bøvser konstant. Men nu HAR mennesket sådan set tarme. Og nogle gange er det bare nødvendigt at lufte ud. Lev med det, kvinde. Eller køb dig en bedre dildo)


3) Når du går om den varme grød
”Skaaaatt.. Lørdag aften.. Ville det ikke være rart for dig, at have en alene-aften, som du har talt om så længe? Vi kunne fx hygge indtil klokken 20:45, hvis du gerne vil være sammen, og så kunne jeg tage over til Mathias…” Nej, nej nej. Du vil gerne se Champions League med drengene. Så gør det. Ikke så meget bavl. Vi gennemskuer det.
(Ja ja - du er Mrs. Sherlock, er du. Ja, gu' er det da rart, når folk melder ærligt ud. Helt sikkert. Men den der er vist ikke kønsbestemt).


4) Flager med din pik
Vi ved godt, du har en tissemand. Og den er flot. Men derfor behøver den ikke blive brugt til at lege med, klaske os med i badet eller presses op mod os, når vi mindst venter det. Vi holder også gerne om den, men på de rette tidspunkter og under rette forhold.
(Med andre ord; du mener, at kvinden sætter dagsordenen? Og at der ikke kan være plads til plathed? Og bare have det lidt sjovt nogle gange? Stop nu! Sæt da pris på, at der er en tissemand på matriklen. Vi er nogen, som er så tørlagte, at et bette shower-dick-slap faktisk er ret savnet).


5) Dårlig hygiejne
Uplejet skæg, nakkeost, lange beskidte negle, svedlugt. Ville du gå i seng med det?
(Nakkeost og dårlig hygiejne; jeg er enig. Det gider man bare ikke. Og jeg er også enig i, at uplejet skæg ikke lige signalerer sex-on-legs. Men manden må da vel for pokker også bare slappe af nogle gange og lade barbermaskinen tage en forlænget weekend?)

6) Sippethed
Hvis der er nogen, der skal være bange for insekter i et hjem, så er det børn og sarte kvinder. Ikke en stor stærk mand.
(Men manden må ikke slå en prut, ifølge dig? Mrm, hvem er sippet nu? Og hvad er det da for en fesen udtalelse? "Sarte kvinder"? Hvem er du til at bestemme hvem der må føle ubehag over klamme kryb?)


7) Mangel på engagement
Come on. Det kan godt være, du ikke interesserer dig voldsomt meget for, hvor spisebordet skal stå, eller hvor den nye lampe skal hænge. Men det er også dit hjem, så tag stilling og virk engageret.
(Lidt ligesom, at du med garanti ville reagere positivt, hvis din mand krævede, at du skulle vise lidt begejstring for fodbold? Selv om det ikke interesserer dig?)


8) Uhandy
Mænd, der ikke slå et søm i en lort uden at ødelægge begge dele, er træls. Du skal meget gerne kunne hænge ting op på væggen. Både af praktiske årsager, men også fordi vi synes, det er frækt.
(Jesus christ! Ja, gu' er det da skønt, hvis en mand kan hamre søm i og hænge ting op. Men det er da ved gud ikke noget, som fortjener en plads på din mandehadeliste, hvor ordet "udstå" indgår. Hvordan ville du reagere, hvis en mand skrev en lign. liste og skrev: "Jeg kan ikke udstå kvinder, der ikke kan lave mad. Det er praktisk og frækt!". 
Lad mig gætte: Du ville hyle op om ligestilling. Ikke sandt? Mrm, jeg tænkte det nok)
Jeg fatter ikke jeg er single!