søndag den 7. juni 2015

Kan det valg ikke snart få en ende?

Hold kæft, hvor jeg glæder mig til valget er overstået. For hold nu kæft, hvor har jeg pludselig mange politiske aktive venner på Facebook, som jeg mistænker for at være autodidakte politikere.
Der føres jo fandeme valgkampagner overalt på mt nyhedsfeed.

Det værste er når jeg ser visse personer, som tordner frem og hylder Venstre og Liberal Alliance. Jeg skal virkelig sidde på mine hænder for ikke at komme til at levere en kæmpe sviner.
Ikke hos alle. Der er nogen, som gør det stille og roligt. Og det skal de have lov til. Der skal være plads til forskelligheder.
Men så er der dem, hvor man bare véd, at de er en kæmpe hykler, som går ind for at stille landets svageste endnu dårligere, men som på samme tid voldsomt gerne vil have gratis arbejdskraft i form af kontanthjælpsmodtagere i arbejdsprøvning.


Bræk!

Jeg synes virkelig, at kommunerne skal undersøge firmaer lidt bedre. For hold nu kæft, hvor er der mange, som udelukkende får folk i arbejdsprøvning, fordi det er gratis arbejdskraft.
De er ikke er skid interesserede i at hjælpe - de vil bare have alt det, som de ikke kan eller vil betale for.

Jeg ved hvad jeg stemmer. Og jeg fører ikke valgkampagne på min Facebookprofil. Der er alligevel ingen der kan overbevise mig om det modsatte.


Men jeg brækker mig over det skide valg, og hvad det gør ved folk.