lørdag den 6. juni 2015

Dagens dårligste datingprofil

Hvad helvede sker der for den mand? Er han blevet besat af en skumfidus? Mage til sukkersødt lortm skal man da lede længe efter.
Og hvad fanden sker der for, at han konsekvent skriver "Du" og ikke bare "du". Er det for at man skal føle sig bare lidt royal?


Klaptorsk.

Kan Du lide, iført en sweater og bare ben i uldsokker, at ligge under et tæppe med hovedet mod et roligt bankende hjerte. En varm hånd der blidt massere Din ryg og nakke, mens Dine næsebor pirres med en blanding af varm cacao og nyparfumeret mandekrop. Selvom filmen ikke er årets bedste, har dagen gjort Dig glad.

Kan Du sukke efter en weekendvarm skumringsaften på terrassen, fyldt med stearinlyshygge, pudeoverflod, sushi for to og en god flaske hvidvin fra Rhôn, kærlige håndstrygninger over vristen, da Du bruger mine lår som skammel, mens vi taler om faste drømme og løse håb til sagte tonerne fra Tina Dickow. Så selvom det småregner udenom markisen, har weekenden gjort Dig glad.

Kan Du bede mig skrue op for musikken af bare glæde, imens Du nyder et glas champagne. Spejlet klare op fra duggens tag, så Du kan sætte frisuren og lægge make-uppen. Du er spændt på hvad jeg syntes om det tøj Du har valgt og glæder Dig til at ankomme hånd i hånd i byen til noget fed live musik. Selvom det ikke er parken og Rolling Stones, har måneden gjort Dig glad.

Kan Du finde på at ankomme til en nytårsmiddag, med en surprice dessert, et stort stykke bark til hver med 5 små Summerbird chokolader på og en D ́Yquem dessertvin til. Selvom det bare er en aften, har året gjort Dig glad.

Er Du sådan et lys, og har Du mod og lyst, så spring ud og vi vil sammen blomstre, det vil gøre mig .. (-:

Intet kommer af sig selv og hvor intet vover intet vinder., kun tiden går stille og roligt, som Dig og mig.