fredag den 8. maj 2015

Breaking News på MJA...Hørte I mig....Jeg siger BREAKING!

Ja okay, måske en misvisende overskrift, men for helvede...Arhahaha. Man ved bare man bor i provinsen, når flg. artikel rammer en af byens nyhedsmedier:

Så fik Silkeborg sin Superbrugsen


Og jeg citerer direkte fra artiklen på MJA:

"Omkring 200 mennesker stod i kø til åbningen af den splinternye Superbrugsen på Øster Bordingvej. 

Køen var lang torsdag morgen foran den nye Superbrugsen på Øster Bordingvej i Silkeborg.

Selvom butikken først åbnede klokken 08.00, var der en halv time før allerede omkring 50 mennesker med indkøbsvogne klar i kø. Og den voksede blot, som tiden gik, og var oppe på et par hundrede mennesker, da borgmester Steen Vindum (V) klokken 08.00 klippede snoren ind til Silkeborgs første Superbrugsen.

Husk at bakke op om de lokale butikker, lød det fra borgmesteren.

Hvad man må sige kunderne gjorde denne dag.

Forrest i køen stod Inga og Charly Kristensen fra Kragelund, der havde været tidligt oppe for at få den eftertragte plads
."Det var nu ikke så galt. Jeg står altid tidligt op alligevel", fortalte Inga Kristensen, der skulle ind og have fat i nogle poser med kaffe samt et par af de bøffer, som supermarkedet delte gratis ud til de første hundrede fremmødte.

"Det er dog ikke kun for tilbudene, at vi er her i dag. Det er jo en helt nyt butik, så vi er da lidt spændte på at se, hvordan den ser ud, fortalte Inga Kristensen".Nogle poser kaffe? Og et par gratis bøffer? Ej, men for fanden da også....