lørdag den 8. februar 2014

Malehætte

Har malet køkkenet. Med lakmaling. Resultatet er flot. I hvert fald i aftenbelysning. Og med svagtseende øjne. Er bange for at daglys og briller vil afsløre noget andet.

Men for fanden! Lorte lakmaling. Det løber jo i samme øjeblik, som man vender ryggen til det. Og okay, indrømmet; jeg gad ikke vente i 16 timer på at det var klar til at blive malet anden gang. Og okay okay, jeg var måske ikke helt nærig, når jeg dyppede penslen.

Men det er pænere end før...

Og så skal gulvet på i morgen. En stemning af festivitas vil brede sig, når "jeg er et klamt og grimt brunt bæ-gulv" bliver erstattet af noget mere ensfarvet og roligt. Det bliver godt!
Og det bliver lige så godt at få tingene på plads igen. Hold nu kæft, hvor har jeg meget køkkengejl. (Man er vel ikke en køkkentrunte for ingenting).
Må være en "arbejdsskade". Har faktisk så sent som i dag siddet på Jyske Storkøkkens hjemmeside og savlet og drømt. Og tror måske det ender med lidt mere køkkentruntegejl, når jeg skal derover på mandag.
Skal hente kokkejakke. Den jeg har nu, er lige lovlig stor efterhånden. Og dem vi har på arbejdet...jamen for fanden! De er designet til mennesker uden enorme hofter og røv. Jeg ligner fandeme en snemand i dem.
Men så er det jo godt, at de figursyede ligger i samme prisklasse, som fuckjakkerne.

Dagens: Nårrrh, er det dét de synger?
I sangen "City Boy", hvor de synger: Underneath my skin there's an eagle, har jeg hele tiden hørt det som: Underneath my skin there's a negro".
Kunne heller ikke helt forstå, hvordan de kunne slippe af sted med det.

Dagens: Nej, nu holder vanviddet fandeme på Gul & Gratis:
En der kalder sig "Miss KittyCat". (Uhh, hør mig mijave, jeg er en fræk lille missekat fra Ishøj), sælger de særeste ting!
Pussypops...dvs. slikkepinde hun har roteret rundt med oppe i sit indre.

Og - vær klar til kvalme - brugte bind og tamponer.

Ej, men hvad helvede sker der? Så ryger der lige sådan en klam sag af sted i en kuvert. Bvadr! Det er fandeme sygt!
Og åh nej...nu scrollede jeg ned til hendes andre annoncer. Tågehovedet sælger også tis. Jamen...undskyld mig skide meget! Og jeg er ellers på ingen måde sippet rent seksuelt. Tværtimod. Så min forargelse siger ikke så lidt.
Men det der... Fandeme en sær verden!