tirsdag den 3. september 2013

Gul & Gratis - It's getting kinky!

Lysterne koger stadig inde på Gul & Gratis. Mellem kummefryserne, Puch Maxi'erne, bruge forvaskede bh'er og udstødningsrør.

Dagens fangst i erotiksektionen:

1) 
en der kan gi min diller en service, Min diller trænger til en service...
Kan bedst på vej hjem fra arbejde...
Omkring herning brande
Jeg er mand 38år 177høj 82kg normal bygning
Min diller 17 lang 4-5cm tyk
Får nok lagt nogle billeder ind ellers spørg...

("Kan bedst på vej hjem fra arbejde" - Mrmm...inden du skal hjem til konen, gætter jeg på? Han har i øvrigt lagt billede ind. Ved da virkelig ikke hvad fanden der sker der? Den ligger bare der i kanten af hans grimme underbukser...som en pølse i en hængekøje. Se selv: Diller i hængekøje

2)
massage, afslappene massage tilbydes af mand 58 år det foregår ved herning eller ved lemvig eller hos dig hvis du trænger til at blive forkælet og for en stund at glemme hverdagens problemer hvor du og dine behov er i centrum og og har behov for at mærke en erfaren mands varme hænder på din krop { også handicappede så ring 27458610 er du mand og har rejsningsproblemer kan jeg også hjælpe med det

(Afslappende massage mig et vist sted...(hrm...ved nærmere eftertanke)...manden har vedhæftet billede af sin hånd omkring pikken. Er da vist indvortes massage, han mener)

3)
min kone udlejes, Jeg udlejer min kone, til ældre mænd/kvinder og unge drenge. det vil sige over 50 og under 20
Hun gør næsten alt du ønsker , og har du en han hund der vil være med er den velkommen til at deltage. Hun er 37 år , rødhåret og alm af bygning.
Jeg er altid til stede og med ude.
Det skal kunne foregå ved dig eller i naturen.

Giv et ordentligt bud.

Ring eller sms gerne.

("Har du en hanhund der vil være med, er den velkommen..." What the fuck? Sig mig engang...har du ikke givet din kone noget i 15 år? For hun må fandeme være trængende, eller du må være i pengenød, når hanhunde ligefrem også er velkommen i udlejningen)

4)
Ham her har et enormt grimt badeforhæng: Badeforhæng

5)
Kæreste & partner, jeg er en transvetit på 49 år vejer 70 kilo måler 170,der søger en hersker/inde der vil have mig som en stuepige i 24/7 forhold elle som en slavetøs bruges som en rigtig slavetøs bliver det med kyshedsbælte og maske.have noget i mit tøsehulv til udvidelse af mit hulv. jeg er natuligvis helt flødtbar vil meget gerne være en stuepige og blive oplærdt til at være en rigtig flodt feminin kvinde så jeg kan tages med til byen og købe tøj eller handle ind sammen med dig er også til hjæmme hygge elle ude i naturen eller klup osv du må selvfølgelig bestemme min påklædning fra det inderste til det aller yderste osv.seriøse breve vil blive besvaret.jeg er en transvetit og vil behandles lige som en rigtig kvinde også på det sexsuelle om råde.kunne godt tænke mig at arbejde i et forretning lige meget hvad slags arbejde det er for mig.

(............)

6)
sælger mig selv, er jævnt klar på kød, så kom frisk

(Og så er der vedhæftet et billede af en Puch Maxi Puch Maxi sex?)

7)
sengelinned og andet, Brugt linned med en dejlig duft af mig, kunne du ikke tænke dig at sov i det. skriv og vi finder en pris- jeg sælger også andre brugte ting, trusser og andet

(Jamen...? Er der da ingen grænser for, hvad folk sætter til salg? Hey! Jeg har da vist også en uvasket frottélagen liggende. Som også lugter af mig. Af anale bøvser. Gad vide hvad jeg kan sælge det for?)

8)
Sperm leveres., Jeg leverer sæd til dig eller jer.
Sender ikke med posten.
Leverer gerne 100% frisk eller i steril bøtte med låg i postkassen.
Kontakt: raekkehus(a)hotmail. Dk Se selv annoncen her

(!!!!!!????? Hvad?!..........Jamen.......hvorf......????)