onsdag den 19. juni 2013

Mens der ventes på knaldet

Sig mig engang...hvornår kommer det skide skybrud og tordenvejr? Det føles jo som at gå inde i en gåsedunsdyne, når man er udenfor.
Faktisk synes jeg, at vi har for lidt tordenvejr i dette land. Elsker det! Er så fedt at sidde ude på terrandaen m. et tæppe om sig, og glo ud på naturen, der går amok.

Var lige i Netto. Her til aften. M. ham der G. Som da godt nok fnyste som en tyr lige pludselig.
Vi har en strækning gennem byen m. to vejbaner. Og ja ja, der er noget der hedder fletteregel, men det er vi ikke mange der bruger her i byen. Vi kører i den inderste.
Men ikke G. Han kan færdselsreglerne, og er ikke bange for at bruge dem. Og da slet ikke flettereglen.
Og ja, han HAR jo ret. Men jeg har ligesom også advaret ham og sagt, at her i byen gradbøjes visse ting lidt.

Og i dag blev han så dyttet af, da han flettede ind foran en anden bil.
Kunne bare høre på ham at temperamentet kogte. Blæsten stod ud af næseborene på ham, mens han stirrede stift i bagspejlet. Og han var uhyggelig fjern, når jeg forsøgte at få en samtale i gang.
Og da vi så holdt for rødt længere fremme (faktisk lige udenfor politistationen), fortsatte han m. at nidstirre personen bag os. Og så skal jeg da lige love for, at sikkerhedsselen blev løsnet. Og bildøren åbnet. Hvorefter han m. bestemte skridt gik ud på vejen, og hen til bilen bag os, hvor han så diskuterede m. en gammel mand om flettereglerne. (Mit bud er, at de begge havde lige meget ret).

Og imens sad jeg inde i bilen og forsøgte at gemme mig på strudsemetoden. For i mellemtiden blev det jo grønt. Og det eneste der bevægede sig, var G.'s mund. Og jeg havde faktisk allermest lyst til at åbne døren, og lave et diskret rullefald ud på vejen og over i højresvingsbanen.


Sgu da pisse pinligt!