mandag den 17. juni 2013

Gråstænkt vs. Arriva

Åh nej altså...

For et års tid siden, kontaktede G. Arriva og Banedanmark. Fordi han var træt af støj fra toget.
Og guderne skal da også lige vide, at jeg ofte bander de skide tog langt væk. Men nu er det jo bare sådan, at togskinnerne har været placeret hvor de ligger...altid. Eller...næsten altid. I hvert fald mange år.
Og det er sådan set ikke faldet mig ind at klage. Gætter på, at det nok er begrænset hvad der kan gøres. Ud over et støjværn/rækværk/stakit, eller hvad pokker sådan noget hedder. Hvilket aldrig skal op! Ever never nooo way aldrig! Skal under ingen omstændigheder glo ud af mine vinduer og direkte ind på sådan noget lort. Så hellere larm.

Men G. kontaktede dem. Of course. (Ligesom han m. jævne mellemrum kontakter folketinget, politiet und so weiter, fordi han har løsningen på et bedre samfund og bedre love.)
Sidst kom der en dame ud, som skulle måle støjen fra toget. Og det kunne sådan set ikke være gået mere galt.

1) Først var toget aflyst.
2) Så kom det endelig. Og larmede overhovedet ikke.

Kunne have gravet mig selv ned af skam. Men ikke G. Han tror på sin sag. Så han rendte troligt rundt ude ved skinnerne i over en time, og brugte blandt andet tiden på at afspille lydklip, som han havde optaget m. sin mobil tidligere. (Jo...han stod ude ved hegnet og pegede m. mobilen).

Følte mig i dén grad som en landsbytosse.

Og nu har han så kontaktet dem igen. For toget larmer. Og de vil komme i næste uge. Kl. 16:00.

Jeg arbejder meget over den dag!

Han har så fået fingre i en støjmåler. M. mikrofon m. filtdut og det hele. Gæt hvem der render ude på gaden hver halve time, som en anden Georg Gearløs?

Jeps...

Spørg mig ikke, hvad han tror løsningen kan være. Velour på skinnerne? Gummihjul på toget? Svævefunktion på toget? Har absolut ingen anelse. Men har en formodning om, at tingene bliver som de er. Og som de har været siden 1871. (I kid you not).