fredag den 31. maj 2013

Live fra terrandaen

Arrhh...

Lykken behøver ikke være svulstig eller luksuriøs. Lykken kan også være at sidde på terrandaen m. fødderne oppe, et koldt glas cola og bare slappe af. Og lytte til fuglene der synger. Og biler der dytter. Og folk der griner. Og sommeren, som endelig er kommet.

G. er på weekend. M. pool og hele svineriet. Så Uglen, teenagesønnen og jeg er alene i hytten. Nyder en total afslappet fredag aften, inden arbejdet fortsætter i morgen og søndag.

Gad vide om jeg kan sove i nat? Nu hvor snorkedyret ikke ligger ved siden af? Man vænner sig jo til sådanne lyde. Og meget apropos: Også godstoget, som kommer blæsende om natten.

Nå...dagen i dag:

Varm dag på arbejde. God, men varm. Fandeme dejligt, at vi har walk-in kølerum og fryser.
Havde ellers forberedt mig på varmen, da jeg tog tøj på i morges. Som blandt andet indebar en lang maxikjole. M. bare ben.
Lige indtil...åh for helvede...at jeg fik øje på underben i spejlet. Lignede to nyplukkede kyllinger. Hvor der stadig sad et par duske hist og pist. Og leggings? Tjo, ville være genialt. Hvis det altså ikke var fordi, at endnu et spasserfirma har produceret dem i lavtaljerede udgave - uden at skrive det på pakken.
Der går lige nøjagtig 10 min. Så glider de ned og sætter sig i spænd over røven, og skubber den på mærkværdigvis både op og ned på samme tid. Hvilket resulterer i 100% Anders And røv.
Fantastisk.

Men! Midt i elendigheden, så er der altid andre ting man kan finde styrke i. Som f.eks. at jeg i dén grad har pænere bryster og pænere kavalergang end Medina.


Ved ikke hvad der sker m. mine bryster. Uanset hvad jeg vælger af påklædning, så ender jeg altid m. tyrolerkjolebryster. Ligesom alle trusser bliver til g-streng på mig, bliver alt tøj åbenbart til push-up?