søndag den 3. februar 2013

Fejlsikret Rødhætte

En af de dage...Har ømme led, og hypokonderen i mig tigger om at klikke ind på netdoktor og symptomsøge på gigt og dødelige sygdomme.
Så jeg har slukket computeren. Og ligger nu og tænker på mulighederne, hvis man havde computeregenskaber.
Gad fandeme godt have muligheden for at starte mig selv op i fejlsikret tilstand.
Eller hvad m. en lille formatering?
Og endnu bedre; at køre sig selv gennem photoshop.

Sikke muligheder <3

Guderne skal vide, at det kunne være tiltrængt. Har her til aften opdaget, at ikke alene har jeg Anna & Lotte hænder, men de er også deforme.
Gråstænkt finder det ret morsomt, at mine fingre er kortere end ostepops. Men jeg ler sidst. For samtlige mænd jeg har kendt, har sat stor pris på størrelsen af mine hænder. Alt ser jo stort ud i dem.

Men...så var det, at Gråstænkt sagde, at mine fingre havde samme form som mine lår. Eller, faktisk sagde han, at fingre generelt havde samme form som ejermandens lår. Gad egentlig ikke give ham ret. Af princip.
Men så var det at jeg kom til at nærstudere formen...

Jeg har kraftedeme ridebuksefingre!

Jamen...hurra? Lillers "eeeensom dame 40 (37) år...liiiille og buttet m. mørkt (rødt) og krøllet hår. Min vægt tør jeg ikke skrive ooom" rykker bare nærmere og nærmere.
Rynker, appelsinhud og ridebukselår- og fingre. Og øjenomgivelserne der ligner en dug i nervøs velour.
Story of my life.

Hvis der sidder en læge og læser med, så vil jeg bare sige henkastet, at hvis du har et par dl. Botox i overskud, så modtager jeg gerne donationer. Sådan noget er jeg ikke for fin til.