mandag den 17. december 2012

En kort update fra hytten i ord og billeder

Har været lidt i en form for undtagelsestilstand i dag. I hvert fald indtil i eftermiddags. Gider ikke gå i personlige detaljer. Men i stikord handler det om: Søvnløshed, migræne, uvished.

Men nu har jeg så simuleret et par nosser, og har bestemt mig for at bare koncentrere mig om julen, familien og vennerne. Kommunen arbejder først på min sag efter nytår.
Frustrerende? Ja! Jeg havde jo haft et naivt håb om at få en ekstra julegave i år. Men så må jeg jo væbne mig med det jeg ellers normalt slår op i en fremmedordbog: Tålmodighed.


Da hovedpinen forlod min krop, kørte Uglen og jeg i Rema 1000. Og hold da op...sikke en velkomst.Slem sidevind han sidder i der, må man sige.
Inde i butikken faldt jeg over årets mest hypede juleslik. Alle har talt om det: Lakrids omsluttet af hvid chokolade, og overtrukket m. lakridssalmiakpulver.
Jeg er ikke imponeret. Når jeg har suttet lakridspulveret af, er resten bare forkert.(Nej, det er ikke en barnehånd. Det er min hånd. Som stoppede m. at vokse da jeg var 10 år)Da min Gråstænkt kom hjem, gav han mig en "fordi-jeg-elsker-dig" gave.
Så der skal da lige pløjes et par afsnit igennem om lidt.


Har forresten fået lokket Uglen til at spille Wordfeud m. mig. Og selvfølgelig har hun lavet et virkelig sært brugernavn. 
Hun ville gerne spille m. sin lillebror, så jeg sendte ham en chatbesked via Wordfeud. Og først bagefter kom jeg til at kigge på "samtalen".


Nå, jeg smutter igen. Skal have proppet ny refil på dampsmøgen.