lørdag den 10. november 2012

Tilfældige lørdagstanker. (Advarsel: Olmt indlæg)

Sidder bare og slapper af. Og kunne måske godt ønske at være mere frisk, nu hvor vi skal til 30 års fødselsdag i aften. På den anden side, så behøver jeg da ikke vågne m. tømmermænd i morgen.

Nå, men inden jeg lukker mig ud på badeværelset for at få spartet velourhud ud, og rettet Ole Ernst bryn, kan jeg da lige tænke højt.

Forbrydelsen:

Er ikke sikker på hvem mistænkte er, men flg. personer virker lidt lodne efter min mening:
Statsministerens bror.
Statsministerens sekretær.
Emilis mor og far. Og ikke mindst Emilis papfar.

Så er jeg vist også dækket fint ind...


L.O.C og voldsdom:

Ville personligt også selv blive fyldt m. frustrationer i enhver nerve i kroppen, hvis jeg til daglig skulle lytte til Christiane S. Müllers stemme.


Alternative versioner af julemad:

Jeg ville for evigt bære nag, hvis jeg en juleaften blev præsenteret for en "Ja, vi går op i sundhed her i huset, og har derfor lavet en sundere udgave af julemaden".
Der er gået inflation i sundhed. Hvilket sådan set er skide godt. Jeg lever selv fint m. at have udskiftet pasta m. revne gulerødder eller strimlet squash.
Men man piller fandeme ikke ved julemaden!
Læste for nylig om nogen, som lavede risalamande af brune fuldkornsris.
Blasfemi! Det gør man bare ikke!
Hvad bliver det næste? At anden skal proppes m. knoldselleri og hø? At andesowsen er lavet af skyr, andeboullion og kulør? At kartoflerne er udskiftet m.spelt? At de brune kartofler er udskiftet m. rosenkål der er stegt kunstigt i sødemiddel? At rødkålen er rå strimlet rødkål vendt i en vinaigret?

Hvorfor ændre på en Rembrandt?


Reklamen fra Knorr:

"Hej. Jeg er kok hos Knorr".
Nej, du er sgu ej! En kok laver mad af realistiske gode råvarer. Fra bunden.
Du er sgu ikke kok. Du er kemiker.


Pulverkartoffelmos:
"Ej men, det smager altså godt! Man skal baaare lige putte lidt smør i, så smager det som rigtig kartoffelmos!"
Ja, hvis man har smadret sine smagsløg af halv- og helfabrikata, og derfor ikke ved, hvordan rigtig mad skal smage.


Hønserøvsdanskere:

"Altzå...jeg forstår simpelthen ikke behovet for at have en blog, eller være aktiv på Facebook. Det er simpelthen bare for meget at sidde og føre sig frem på nettet. Tsk!"
Luk dog røven, tak! Læser du aldrig bøger? Læser du aldrig aviser? Begge dele indeholder ting, skrevet af mennesker, som har noget på hjerte.
Og hvis det er så skrækkeligt, hvorfor læser du det så? For at have noget at være forarget over?
Smut du nu bare ud til dit komfur. Jeg tror der skal smides brænde på. Du skal jo være færdig m. middagen i tide, inden gæsterne ankommer m. Diligencen.


Steretotyperne:

Som næsten får traumer og tics, når de møder en person, som ikke falder i m. tapetet.
Hør her, truntemor: Gudskelov er ikke alle kedelige og korrekte som dig. Gudskelov findes der mennesker, som improviserer livet, og ikke slavisk følger et manuskript.
Men smut du nu ud og klip din ligusterhæk. Og lad dog teenagerne farve deres hår grønt, lilla, blåt og pink. Tro mig når jeg siger: Det er ikke til fare for dig. (M. undtagelse af dit blodtryk)

De Uvidende Vidende:

"Pffffft! (Indsæt lyd af hånlig latter). Ja, han er sgu da bare for doven til at arbejde. Han påstår at han lider af Post Traumatisk Stress. Hold da op...*hånlig latter*...han har sgu da ikke været i krig. Ej, hvor er det bare dumt. Det er da bare fordi han vil på førtidspension."

Ja, det ER dumt. DU er dum. En anden gang, når du hopper i rollen som autodidakt sagsbehandler/psykolog, så ville det klæde dig at sætte dig ind i tingene, og have korrekt baggrundsviden om det du udtaler dig om. For du ved tydeligvis absolut intet om Post Traumatisk Stress. Eller livet, for den sags skyld.
Og ja, klart klart...det er da bestemt et udbredt ønske at ønske sig på førtidspension. Mrmm, helt sikkert.


Hysteriske Rødhætter:

"Blablabla...bande...bande...bande....@£$!"#!!!"

Ja, jeg indrømmer det. Jeg blev lidt olm. Det beklager jeg. Jeg var ellers glad da jeg startede m. at skrive dette indlæg, men undervejs gik det så galt.
Men jeg er bare så træt af trælse danskere, som tror at de ved mere om andres diagnoser og journaler, end personen selv. Og som har skyklapper på, og kun tænker sort/hvidt, og ikke kender til gråzonerne og nuancerne.

Og hvis du kender mig, og følte dig ramt af det jeg skrev: Ja...så er der sandsynligvis noget om snakken :)