torsdag den 16. august 2012

Margrethe Hestager.

Det er det jeg altid har sagt: Det er noget loddent og lumsk ved Margrethe Vestager. Eller sagt på Rødhættesprog: Hun er en arrogant kost uden realitetssans og menneskelige værdier.
Det er jo så pisse nemt for hende at sidde med sin høje løn og sikre pension, og være med til at smadre økonomien for dem, som rent faktisk skal holde landet i gang: De helt almindelige danskere.

Jeg troede fandeme at man som det mindste skulle have bare en lidt funktionel hjerne for at sidde på en ministerpost.
Men kragen tænker ikke så langt, så hun fastholder stædigt reglene fra helvede for dagpengemodtagerne.
Hvad er det gåsen vil? Sætte landet i stå? Køre det i undtagelsestilstand?
Det er kraftedeme da så ufatteligt langt ude med den sparemodel hun har gang i. Svarer jo fandeme til at hælde halv diesel/halv benzin på en benzindrevet bil, for at spare når man tanker.
I sidste ende smadrer det bilen, og kommer til at koste langt langt mere end det man oprindeligt sparede ved at blande de to brændstoffer.
Og det er jo også det der kommer til at ske nu. M. stramningen omkring dagpengereglerne.
Det er jo ikke ligefrem fordi at Jobcenteret svømmer rundt i ledige stillinger. Så om få måneder mister en masse mennesker deres ret til dagpenge. Og så starter lavinen. For har man ejerlejlighed eller hus, så er der lukket for kontanthjælp. "Jamen, så må du sælge dit hus". Årrh ja! For det går jo skide godt på boligmarkedet! Og det vrimler da sikkert m. købere, som trods latterlige dagpengeregler godt tør at låne rigtig mange penge og blive husejere.

Nej! Fat det dog. Skal det skæres ud i pap for dig?

Og så er der alle ægteparrene, som også bliver straffet for at være gift. For så er der jo den gensidige forsørgelsespligt. Hvad helvede er det da også for et oldnordisk levn fra stenalderen. Eller Morten Korch-tiden?
Ergo er der heller ingen hjælp at hente når det kommer til kontanthjælp.

Så løsningen på Margrethe Hestager og Co. plan er:

Gå fallit. Prøv en tvangsauktion! Og bliv skilt!

Sikke et land, hva'? Masser af huse på tvangsauktioner. Ingen købere. Masseskilsmisser. Og ingen bryllupper. Og lur mig om babyproduktionen ikke også går i stå. Og det er jo kun toppen af isbjerget.
Så kommer der personlige kriser, som koster pisse meget både menneskeligt og økonomisk.

Hvor er det lige du vil hen, Hestager? Er du sød at skære fordelene ved din og jeres latterlige plan ud i pap for mig? Hvor er pointen? Er den lige så meget til stede, som meningen m. Medinas brægende sangtekster?