lørdag den 25. august 2012

6 på date.

Burde omdøbes til "Halvhjerner på date". Ligger på sofaen og zapper lidt rundt, og endte på TV3. Fuck nogle tomhjernede gæs! Jamen, det er jo helt vildt. Og Hr. Fetterlein, som desperat gør hvad han kan for at tjene sit groteske store underskud ind igen. Han ligner en tegneseriefigur. En poletneger.
De deltagende kvinder kender jeg ikke. Men de er heller ikke rigtig kendte. De har åbenbart kun deltaget i Whore House. Aka. Paradise Hotel. Hvilket forklarer deres blankhed ganske glimrende.
En af dem brugte udtrykket: "Fissefornem".

Den lader vi lige stå et øjeblik.Når Fetterlein stiller dem et spørgsmål, så fniser de bare, og glor tomt ud i luften, samtidig med at de laver duck face.
En af dem mener at en Giraf er dum, og at den kun har en IQ på 100. Hvilket er så hylende grinagtigt, da gåsen nok selv kun kan nå et resultat på 49.

Nå, men Fetterlein valgte så en af de lyshårede. Og man må sige at de klæder hinanden. Her går tomhed hånd i hånd. Bemærk duck face på blondinen.
Dog gik forholdet ikke, da de først efter programmet var slut åbenbart fandt ud af at der var aldersforskel.
"Han er jo 42, jeg er 20. Jeg kan ikke tage ham med hjem til mine forældre, hvis vi blev kærester. Min far er 40 og min mor er 39. Jeg synes han er super sød. Hvis han bare var lidt yngre, siger Pernille."

Hvorfor helvede meldte du dig så til programmet, trunte? Nå nej, vent...du behøver ikke at svare.