fredag den 13. juli 2012

Mens vi venter på svinet...

som i form af en steg, steger færdig i ovnen, kan jeg jo lige fyre nogle ord afsted.
Noget skal jeg jo for fanden lave, når jeg ikke kan sidde og pulse.

Kan mærke at temperamentet er rødhåret lige nu. Er pisse irriteret, og føler mig faktisk også som en husbestyrerinde, som holder ferie MED arbejde.
Ved sgu da godt at sådan er det hos alle familier. (Med undtagelse af de rige svin, som har tjenestefolk). Men næste år! Der vil JEG på ferie. Der er det MIG der skal laves mad til. MIG der skal vartes op. MIG der skal ligge og sove og vente på at maden bliver klar.

Ej, det er ikke fair at jeg er så hidsig lige nu. Men lader mig ikke mærke med det. Sidder bare og trækker vejret lidt tungere end jeg plejer, mens Anna og Lotte hænderne smadrer ned i tastaturet i en lynhurtigt to-finger-system.
Kom også til at kalde teenages søns kammerater for nogle tøser. Men var da bare fordi jeg blev irriteret over at en af hans venner har opført sig som en 15 årig homonella. Og jeg er ikke altid så korrekt. Kommer nogle gange til at kalde deres bekendte noget knap så heldigt, når de har opført sig råddent.

Som tidligere nævnt, så bliver jeg let ret ilter i en bil. Så børnene må blandt andet lægge ører til: "Fede svin!"  - "Store idiot" - "Spassernar" - "Hvad helvede laver du?" - "Kooooom NU, Trunte!" og "Der er grønt...så KØR dog for fanden".

Og ovenstående er nogenlunde det samme soundtrack, når jeg spiller Ludo.

Jeg kunne bare SLET ikke være lærer for en flok teenagere. Forældrene ville kræve mig fyret efter en uge, fordi jeg med garanti ville slå hårdt ned på fiskemund, rullende øjne, sms-sprog og slutty tøj, og fordi jeg med garanti ville synke ned på deres niveau, hvis de svarede mig igen.


Nå...svinet er af hunkøn, så nu vil jeg smutte ud og lave sows.