mandag den 25. juni 2012

Ekstra Live Update.

Aftensmad serveret og fortæret. Gælder dog ikke teenagedatter. Hun spiser ikke "wanna be kød". Dvs. hakket kød. I stedet bladrer hun lystigt tilbudsaviserne igennem, og finder samtlige tilbud på oksefilet, oksemørbrad og lign. Ved ikke om hun tror jeg tjener 30.000,- på anstalten.
Hun vil gerne motionere med mig, så vi overvejer pt. mulighederne.
Cykling er udelukket. Svømning er måske. (Men hun gider altså ikke tidligt op om morgenen). Traveture er hun hooked på. Problem opstår når vi diskuterer hvor vi skal gå. Jeg vil gerne i skoven. Det vil hun ikke. For "der lugter for meget af natur". Godt så...

Dagens vigtigste oplysninger:

¤ Har fået cykel. Fin og lyserød. Mangler dog blomsterranke til kurv. Men må vente til der ikke længere er undtagelsestilstand på konto. (På fredag på fredag på fredag)
¤ Har prøvekørt den. Røv kunne godt være på sadel. Behøver ikke støttehjul.
¤ Har meldt fra til undervisning til hygiejnebevis. Gad ikke tyskerundervisning, som handlede mere om at pjatte, og hvor vi maks nåede at gennemgå 1½ side på 1½ time. Meldte fra til tysker. Sagde jeg selv ville læse op på det hele til prøven. Intet problem. (Som altid lyser hans ansigt op, når det handler om en info om min manglende tilstedeværelse). (??)
¤ Kan sagtens selv læse og lære de informationer jeg har brug for. Der er lang tid til prøve.
¤ Som så er i overmorgen...Ved godt hvad jeg skal lave de næste par aftenener.
¤ Åd surt slik i aftes. Til god film. Lærer det aldrig: Sukker skaber luft i tarmværket. Havde et problem på job i dag. Blev jo nødt til at rende ud i tide og utide. Dog tog jeg chancen mens røremaskinen stod og larmede. Men selvfølgelig kom Fru. Jehova hen for at hente krydderier, lige da en stank af ondskab bredte sig. Var enormt skummel. Altså mig. Simulerede kraftig rynken på næsten og heftige snøft, mens jeg satte et "føj for pokker hvor der dog stinker, hvad sker der dog her" ansigt op.
¤ Blev senere sendt afsted til mejeri/ostebutik efter...ja, gæt engang: Ost.
Genialt sted. Ingen kan lugte når man prutter derinde. Egentlig skræmmende, som anal bøvs og ostearomaer blender fint sammen.

Nå, må vel hellere til det. Læse. Om bakterier. Og sporer. Det kan ikke tage så lang tid. Clostridium botulinum, Fusarium, Aspergillus (Aspergers?), E.Coli 0157 og Listeria monocytogenes.