onsdag den 6. juni 2012

Den vilde kanin med meget lange...tænder?

Kørte spontant i Fakta. (Ja, jeg er en rebel, jeg ved det godt).
Holder i Bjarne og venter på at svinge til venstre. Og da jeg får fri bane, sætter jeg i gang. Da jeg når  hastigheden på 10 km/t, hviner han (Bjarne) glad i dækkene. (Vist fordi han stadig har vinterfutterne på).
Inde på midterstriben cykler der en mand. Tager farten lidt af for at afvente hans næste træk. Og så drejer han ind foran mig og cykler lidt der et stykke tid.

(??)

Da han ikke gør antræk til at cykle ind på plads helt til højre, presser jeg hornet i bund. Ganske kort. Og så vender idioten sig fandeme om og skuler til mig med sine tunge øjenlåg, mens han skælder og smælder og laver vilde bevægelser med venstre arm.
Og så blev jeg sgu sur. Gamle paphat!  Så jeg kører op på siden af ham, og så kører vi sådan et stykke tid. Ham der skælder og jeg ved ikke hvad. Og mig der sidder med højre langefinger stift op mod taget. Sådan kører vi et stykke tid. Og så kører jeg videre. Og først der, da jeg kigger i bagspejlet efter fjolset, ser jeg mit ansigtsudtryk.
Spørg mig ikke hvorfor og hvordan, men jeg havde på besynderlig vis fået presset mine fortænder ned over underlæben
Lignede fandeme en der havde for få kromosoner i systemet. A mean retarded rabbit.
Men det ligner sgu da heller ikke noget. Ved godt, at jeg var udenfor bygrænsen, men det betyder sgu da ikke, at man bare kan opfinde sine egne trafikregler, bare fordi man er en bondeknold.

Og så kom jeg til at kigge på benzinmåleren. Den var faretruende tæt på det røde felt. Så jeg sad næsten og rokkede frem og tilbage bag rattet, for at få mere flow på. Ville eddermanme være pinligt at løbe tør for benzin og blive overhalet af idiot.
Men jeg kom fint hjem igen efter endt indkøbstur. Uden ufrivillig stop. Og med tænderne inde på plads igen.

Det er bare sådan lidt...bleh. For i og med at Bjarne er den eneste grønne metroseksuelle bil i hele landet med blomster overalt, så er jeg også ret genkendelig.
(Så var det nok meget godt, at jeg ikke skubbede fjolset blidt ud i rabatten).


Familietamtam i Gråstænkts familie gik glimrende. Fantastiske mennesker han har på det stamtræ.
Kunne ellers godt være startet med en tur på Riget. (Ville ikke være for meget forlangt, at helikopteren hentede mig). Vi skulle jo medbringe salat og lign., så jeg havde gang i en større omgang humus i går formiddag. Stod med stavblenderen og moste kikærter, og ville lige rense bladene. Og mens jeg står med en finger deroppe, glider min anden hånd ned og aktiverer on-knappen.
For fanden...håndvask lignede slagterhus. Turde nærmest ikke kigge af frygt for at finde div. kropsdele. Men jeg har åbenbart så god en polstring på finger, at jeg kun havde fået overfladiske rifter. Har kun fået noget hudflapreværk til at hænge, så det er pakket godt væk i 2½ meter plaster. Hvilket gør det lidt svært at taste på tastaturet, da jeg benytter mig af to-fingersystemet. Og plasterfinger fylder vel det der svarer til 1½ tast.

Nå...tid til kaffe!