fredag den 6. april 2012

Campinglivet på ondt og ondt.

Jeg er IKKE campingentusiast. Faktisk hader jeg camping. Så har vi ligesom det på plads og så kan vi komme til sagens kerne: Årsager til at campinglivet stinker:

1) For det første, så findes der næsten ikke noget dårligere sted at sove end i en campingvogn. I løbet af natten bliver al frisk luft suget ud og i stedet har man genbrugsilt. Af alle de mennesker der sover derinde. Så når man vågner om morgenen, er det til en virkelig ækel indelukket luft. Ostepops blandet med pardentoseånde blandet med prut blandet med urene tænder blandet med alkoholånde.
Morgenstund har klamhed i mund.

2) Påklædningen, som alle mennesker på en campingplads går i: Virkelig grim joggingdragt og billige sandaler af mærket Paddidas eller Sprinter - købt hos den lokale Spar-købmand til 29,95. For fanden...folk kan lige så godt montere et par plastisk skærebrætter under fødderne. Komforten er den samme.

3) Fortelte. Lumre fortelte med kunstigt græstæppe. Scenen er sat: Obligatorisk plastik grå/hvidt havebordssæt fra Jysk. 37 grader. Genbrugsilt. Lårene klistrer til plastikstolen. Storblomstret dug, termokande der står og fiser. (Termokande som er fiks pumpekande med blomstret design - købt hos HOKI-købmanden i 1983.)
I hjørnet ligger Labradoren King og sover og småprutter klæbrige tunge prutter, som lugter af ondskab. På bordet står transistorradioen og spiller klassisk Dansk Top musik, Med alt for meget diskant.

4: Gæsterne/Nye bedste venner: Lyden af lynlåsen der med 7 km/t suser op, får King til at lette hovedet kortvarigt. Ind kommer Britta og Jens. Jens råber med brovten stemme: "Hva' så...det er sgu da utroligt at man er nødt til at komme med bajerne selv...harh harh harh". I hånden holder han en pose med kælderkolde Albanier. Britta griner skingert og falsk, ryster på hovedet går ud og hjælper med at skære den syntetiske marmorkage ud i det 1½ kvm. store køkken.
Besøget ender altid med at Jens bliver skide fuld og hælder øl i Kings vandskål, mens han brøler af grin.

5) Den slidte minigolfbane, som alle ungerne bliver sendt hen på, når mor og far har besøg af Jens og Britta'erne. Banen ligner mest af alt et levn fra 2. verdenskrig.

6) Swimmingpoolen. Som ikke er blevet renset siden sidste sæson. Hvor man risikerer af svømme ind i en død frø. Og hvor samtlige børn under 8 år, tisser lystigt.

7) Fællestoiletterne og baderummene. Som bliver gjort rene af polsk omrejsende regøringsteam. Men der stinker altid af kloak. Og der er altid snusk på håndvaskene. Og toiletpapir på gulvene. Og tis på brættet. Og så er det holdt i en frisk orange farve.

8) Pladsanvisningen. Alle der ikke har været fastliggere i 32 år, får anvist en plads oppe ved grantræerne. Og myggenes reder.

Obs: Ovenstående er IKKE fakta. Det er blot veldokumenterede fordomme.