søndag den 17. maj 2015

Hey!? Hvor blev fridagene af?

Det går lige lovlig hurtigt med fridagene, synes jeg. Det har sgu da lige været onsdag?
Nå, ligemeget. Har været fantastiske dage. Og hverdagene er jo faktisk heller ikke en ond opfindelse.

Bliver en god uge. Middag med yndlings-R, hygge med veninde og le grande melodi freak grand prix på lørdag. Og plus det løse. Det handler om at se forbi tidspunktet, hvor vækkeuret flår en ud af den søde varme bløde søvn om morgenen.
Og apropos søvn...Havde den fedeste drøm i nat. Fik sat et par irriterende dobbeltmoralske personer på plads med ...ja...sådan ca. verdens bedste argumenter.

Nå...men...Tinder. Jeg er der stadig. Og får egentlig match med nogle nydelige mænd. Dog ved jeg sgu ikke, om det er mig der er sløv eller om det er mændene der er lige lovlig hurtige?
Seneste match er vældig sød. Og pæn. Og normal. Men jeg er sgu nok lidt dating- og inernetskadet, for jeg bliver lidt mistænksom, når han efter to dage erklærer, at han har en fantastisk mavefornemmelse og "om jeg skal have noget med fra Flensburg?",

Er det bare mig? Personligt vil jeg jo gerne lige føle mig frem. Ikke dermed sagt, at man skal skrive sammen i flere måneder. Men jeg VIL sgu gerne lige sikre mig, at han ikke er hysterisk alternativ, DF'er, Joachim B. Olsen-agtig eller typen, som spiller lidt for klog med andres citater og dermed ikke selv er i stand til at udtrykke sine meningr med egne ord.
Men altså...han virker jo sød. Bestemt. Det er muligvis også bare mig der er blevet lidt single-sær.

Vil nok bare gerne have en der bor lidt tættere på Silkeborg. Jeg er altså lidt den der hyggetrold, som godt nok helst ikke vil have vi sidder overdrevet på lårene af hinanden, men som dog gerne vil kunne ses spontant til lidt vin, nussehyggesnak, stearinlysskær, sex, ske-på-sofa og holden-i-hånd, uden det nødvendigvis skal planlægges dage i forvejen og passes ind med busser og tog.


Og det synes jeg egentlig er et ret godt argument.


Nå, jeg smutter. Har en spontan kaffedate med et par skønne venner.


Dagens billede taler for sig selv :-)