onsdag den 5. november 2014

Ornt'lig' onsdag

Har nydt min fridag. Hvis man ser bort fra, at jeg glemte at slå alarmen fra og derfor blev vækket kl. "det-er-jo-stadig-nat". Forsøgte ellers at vende retur til drømmeland, men så var det at blæren vågnede.

Men ellers en ret så hyggelig og produktiv dag.

# Har fået købt endnu mere make-up og hårprodukter og parfumer. Ting, som jeg virkelig har så rigeligt af i forvejen, men samtidig ting, som giver mig glæde. (Og hvem vil ikke gerne dufte sensuelt af vanille? Hrm? Nej, det tænkte jeg nok).

# Har præsteret at voldsvine noget tøj i en butik og brøle lidt for højt til veninde: "Ej, mn hold kæft altså hvor er det grimt!". I byens dyreste butik. Mens ekspedienten stod lige ved siden af mig. (Fuck de blinde vinklet i brillen).
Hun tog det pænt. Grinede egentlig bare af mig og mumlede, at hun faktisk også syntes det var grimt.

# Skred ind til Change for at få tjekket bh-størrelse. Bruger så åbenbart 85F. Helt uden at have vinterdæk på frontpartiet.
Seriøst, hvis jeg er en F, hvad er Linse Kessler så? Eller...handler det i bund og grund mere om, at mine bryster er brede?

# Har fræst en kost over gulvene og kan konstatere, at Uglen og jeg fælder så meget, at vi ville kunne producere en paryk om ugen.

# Har fået verdens sødeste besked på Facebook. Sådan en "bare-fordi-jeg.kan.lide-dig-og-det-synes-jeg.du-skulle-vide" besked. Okay...fik den for et par dage siden, men den varmer stadig helt ind bag hjertet.

# Har mistet en ven på Facebook, og kan ikke gennemskue hvem. Dybt frustrerende. Ved ikke, om jeg skal føle mig svigtet og vraget eller taknemmelig.

# Har hamret søm i væggen med håndtaget på et strygestål. (Man må være kreativ, når man ikke ejer så meget værktøj). Det lykkedes fint. For sømmene. Hvis jeg ikke rører ved de ophængte billeder eller gå for hårdt hen over gulvet.


Strygestålet har haft det bedre.