onsdag den 6. august 2014

Kålhytten

Ligger med verdens mest dobbeltmoralske kvalme.

Har selv haft tarme i udvidelsesproces i dag. Faktisk både klamt og fascinerende på en gang. Fatter ikke, hvordan man kan prutte så meget uden at miste sin vagina (hvor er det dog et frastødende ord...egentlig) og i stedet se en pik vokse frem.
Har dog heldigvis haft fri i dag, og har derfor stadig image intakt på jobbet, som hende der aldrig prutter.

Men jeg har skiftevis været frastødt af mig selv og været stolt i dag.
Og så lå jeg indtil for seks minutter siden på sofaen og så pranks på youtube med Sundhedssøn. Skide hyggeligt. Lige indtil han rejste sig for at gå i bad, og efterlod stuen i undtagelsestilstand.
Uden et ord, listede han verdens ondeste prut ud, og forlod stuen med et håndklæde under armen.

Har seriøst været tæt på at brække mig og sidder og gisper efter vejret på terrandaen, mens fluerne flakser forvirret rundt i stuen og leder efter møddingen.

"Bzzzz...årh wow manner...I get hiiiigh...Shit is in the air...every way I fly around".

Nej?

Nå, men jeg har pms. Og hvis vi nu lige skræller humoren en smule væk, så er det faktisk ikke sjovt.
Det starter sådan ca. en uge op til menstruation. Plus/minus.
Bliver ufattelig gennemsigtig rent psykisk. Faktisk en omvandrende hormonbombe.
Føles næsten som en bipolar tilstand. Det ene øjeblik er alt fantastisk - det næste øjeblik græder jeg over ingenting. Hvorefter det få minutter senere er vrede/håbløshed/frustration/paranoia.

Har fandeme taget mig selv i at sidde i sofaen og vifte med langefingeren mod toget, når det kører skrigende forbi udenfor. Med nedsænkede øjenbryn. (Mig. Ikke toget) Ligner noget fra Muppet Show.

Overgangsalder?

Åh gud, er det det der sker? Er jeg ved at tørre ud?

Er TV2 Charlie og DK4 lige om hjørnet? Sammen med busture til "pigernes kro", fællessang på Bakken, åreknuder, brillestel med similisten, korthårsfrisure, sandfarvet tøj, duge af nervøs velour, Vanderbilt-parfume, frotte-sæde på toilettet, hæklet toiletpapirsskjuler i form som en dukke, indkøbstrolley, møbler i fyrretræ, ufrivillig luftafgang, sjatpisseri, leverpletter, kropslugt af loft, tyrkerkøkkengardiner, levertran på natbordet, insisteren på at starte alle sætninger med "jow deeet"...?

...........?

*Plaf*

Bliver nødt til at spare op til Botox. Det skider jeg på. Nægter at lade stå til og lade folder overtage ansigt.