mandag den 14. juli 2014

الله والله يحفظ هاريبو

Sommeren har lagt sig over lille Danmark. Agurkerne er plukkemodne og aviserne er klar med rivejernene til en ordentlig omgang agurkesalat, som kan blive serveret til årets tilbagevendende sæson; Agurketiden.

Men der er nu stadig et par perler i mellem. Som f.eks.:

Halal Haribo – vs. Frikadelledanskerne

En gammel nyhed, som i anledningen af sommeren blev pustet lidt op igen: Haribo laver halal-vingummi til muslimerne.
Fair nok, kunne man passende tænke. Hvis man vel at mærke er et normalt tænkende væsen. Men så er der jo altid hakket kalv & svin folket, som sidder klar i deres lidt for grimme stofsofa i changerende grå og lilla farver – med deres bærbare placeret mellem tobaksfnuller, kagekrummer og kaffeskjolder på sofabordet i ægte bøgelaminat – klar til at eksplodere viralt, hvis muslimerne får lidt for menneskelig behandling.

Og heller ikke denne gang, skuffede svinefolket. Under artiklen på Metroexpress, står de nærmest i kø for at brække sig verbalt.

En Cornelia (med ret grim frisure), udtaler: ”Det kan godt være at Haribo har et fint marked bland muslimer,
men fra nu af havner de ikke i min indkøbskurv mere.
Det næste er vel at vi skal lede med lys og lygter efter ikke halal slagtet kød, gad vide om man kan få halal slagtet svin?????”

Ej, men gider du da lige lukke røven og bruge tiden på at sætte dit hår i stedet. Og hvorfor er det lige du tror, at din mening bliver mere valid, hvis du knalder pegefingeren ned i tastaturet og lader den gå i krampe på spørgsmålstegnet?


Tina og Jens fortsætter i et hysterisk selvsving: ”NU STOPPER DET KRAFTEDME, HARIBO BLIR BOYKOTTET HERFRA NU OG VI ELLERS GLADE FOR HARIBO. DET DANSK ,DET GODT. DROP NY ALT DET HALALPIS. PPPFFFTTTT” - DANMARK FOR DANSKERE MED DANSKE VÆRDIER OG RESTEN KAN PISSE HJEM TIL DERES JORDHULER OG HARIBO KAN TA SAMME VEJ”

En ung muslimsk kvinde, blander sig nu i diskussionen og pointerer fakta: At Haribo jo ligesom ikke er stoppet med at lave svine-vingummi. Og her kommer Tina-pigen straks på banen igen med caps lock knaldet i bund, så hun rigtig kan fremstå som det hun er; en hysterisk kost, som ikke har evnerne til at formidle sine holdninger på skrift: ”Lær og spis SVIN, DET DANSK DET FANME GODT ”

Og kommentarerne fortsætter. Og det mest sørgelige er faktisk, at frikadellefolket, som er dem der råber mest skingert, er dem med det absolutte dårligste sprog og den værste grammatik. Det er edderrøvme ironisk.
Og hvad er det for nogle danske værdier, som hele tiden bliver hevet frem som argumenter? Er det en dansk værdi, at man ikke kan give plads til andre? Er det en dansk værdi at være en mental tilbagestående hysterisk kost med virkelig grimt numerolognavn?

Jeg bliver rasende over at blive sat i bås af en primitiv langturschauffør med gustne jeans, brilleglas med virkelig grim ”solbrilleeffekt” og en pengekat om halsen, som hviler vandret ud i luften på hans danske mave, som er bygget af tyske dåseøl.


Jeg gad virkelig godt have at vide, hvad pokker danske værdier er. For det er åbenbart det stærkeste argument, som karbonaderne bruger gang på gang.

Hvad er det?

Er det danske værdier, når en lidt for stor procentdel af befolkningen producerer aftensmaden ved at tilsætte 500 gram fuldfed hakket kød og 4 dl. vand til indholdet i papæsken?
Er det sort arbejde? (Hvilket åbenbart kun er tilladt, hvis man er jyde. Er du derimod polak, skal du sendes så hurtigt hjem, at dit tandsæt ankommer en uge før resten af din usle krop)
Er det at savle på vej hjem i flyet fra en charterrejse ved tanken om at sætte tænderne i et stykke rugbrød med ”løwbostej”?
Er det at fylde klædeskabet med tøj, som er syet af små børn under fjerne himmelstrøg?
Hvad pokker er det der sker i hovedet på de folk, når de kan få sådan en nedsmeltning over, at Haribo producerer vingummi med hhv. svine- og oksegelé? Hvori består truslen mod danskhed? Der er ikke just tale om, at Haribo sniger sig ind i de danske haver og sprætter Dannebrogsflaget op, og sætter ild til den virkelig grimme ølbænk med lidt for solid skrifttype og lidt for generøs omgang med lakken.

Jeg føler mig sgu ikke truet af en pose vingummi. Om der så blev bygget en moské ved siden af min hytte, ville jeg stadig ikke frygte, at svinet forsvandt fra min madplan. (Jeg ville allerhøjst snige med over hegnet med en saks og klippe ledningerne over til højtalerne. Ikke fordi jeg er fremmedhadsk, men fordi det virkelig bare lyder helt ad helvede til, når de indkalder til bøn. Men det er der jo så meget andet der gør. Så jeg' da ligeglad, jeg da ligeglad...)

Men hvis der sidder nogen derude og har svaret på, hvad de danske værdier egentlig er, så vil jeg voldsomt gerne høre mere om det.Og som et dejligt lille listigt P.S:
Haribo er ikke et dansk firma. Men det er der vist nogen der ikke helt har fanget i deres iver efter at fremstille deres dumhed.