lørdag den 10. maj 2014

Latexlørdag

Har:
Fået grillet venstre pegefinger. Ret meget. Fordi den kom i nærkontakt med noget 220 grader varm ovn. Og fordi jeg nåede at tænke "Pis, det her kommer til at lugte grimt", inden jeg hev hånden til mig, hvilket betyder en 8. grads forbrænding. Mindst.

Skal: 
Derfor klemme Teletubbiehænder i latex, når jeg er på arbejde. (Og desværre ikke med bonus)

Enten:
Har jeg meget stride hår, eller også har jeg verdens dårligste ladyshaver. Er nærmest peelet over 70% af kroppen.

Kan:
Ikke klare det fugtige vejr udenfor. Helvede er startet. Kan ikke gå udenfor og nyde omgivelserne. Render rundt med ansigtet ned mod fortovet. Ligner sikkert en kæmpe omvandrende depression.
Sandheden er, at jeg er hysterisk bange for alle de skovsnegle, der ligger og slimer sig over alt.
Snegle og frøer; så er jeg skakmat.

Måtte sunde mig i parken nær arbejdet den anden dag og lave et par åndedrætsøvelser, fordi jeg overså én af klamdyrene. Den fornemmelse...når man træder på den...Jamen, jeg kan ikke klare det. Som at træde på en nakkekotelet. På fedtkanten.

Er:
Pissed! Telefonmanden ringede igen. Ham der også har spoleret min nattesøvn adskillige weekendnætter, fordi han åbenbart trængte til sex.
I dag ringede han så allerede ved middagstid:

"Hej. Det er X. Nu skal du høre...Det er altså sket det, at jeg er kommet til at drikke mig lidt fuld. Tænkte på, om jeg må kigge forbi?"

Plus en masse andet verbalt lort.

Fik afvist ham ret tydeligt. Hvorefter han ringede igen, da jeg havde fået fri. Og undskyldte. Og klagede. Og tror åbenbart, at jeg er psykolog. Ville i hvert fald rigtig gerne lette sit hjerte.

"Du er så sød!" - "Jamen, jeg er så ked af det" - "Elsker ikke konen mere. Har jeg ikke gjort længe. Og nu er hun ked af det, fordi jeg har sagt det" - "Du er så sød" - "Giver du kaffe?" - "Bare en lille kop`" - "Jeg har ingen. Du er mit lyspunkt" - "Så skal man stoppe, når man ikke elsker mere. Det skal man. Det skal man" - "Undskyld" - "Jeg vil ikke hjem" - "Jeg er altså en sød mand". 

Og så afsluttede han meget melodramatisk og med dyb monoton stemme med et "Vi ses på den anden side".
Går ud fra, at han mente den anden side af skilsmissen, og ikke at han regnede med at at udånde.

Ej men for fanden. Jeg skal under ingen omstændigheder ligge og rode med det der. Heller ikke selv om jeg trænger til at kysse. Er ubeskrivelig hungrende. Og adskillige afsnit af Drop Dead Diva har bestemt ikke tæmmet min længsel efter at blive nogens hjerteflimmer. Og heller ikke selv om han faktisk er rigtig pæn.

Aber nein! Jeg skal virkelig bare ikke være nogens sutteklud.

Vil:
Lave et krus kaffe og skride på eBay og Asos.