tirsdag den 22. april 2014

Facebookklammecitater

Ej men for fanden...

Hvis der er noget jeg ikke magter, så er det folk der skriver citater i deres statusopdatering uden at anføre kilden, og hvor visse personer så stimler sammen og står i kø for at skrive beundrende kommentarer:

Eksempel:

Du må ikke være så bange for at sige og gøre det forkerte, så kommer du aldrig til at gøre det rigtige.

"Så sandt! Tak fordi du satte ord på det!!!"

"Hvor er det smukt skrevet, Bente-Marie!!"

Jamen bræk! Og fis da tilbage til jeres ugeblade. Det er jo direkte pinligt at se på, det der. Mest pinligt, når Bente-Marie så sidder der og labber det i sig. "Ihh hih, tak søde venner. Ja, nogle dage tænker jeg lidt dybt...hihi".

Gu' gør du ej. Du stjæler med arme og ben, gør du. Fair nok, at du gerne vil dele et citat, som du synes er smukt og sigende. Men stop dog med at lege Johannes Møllehave!


Tak!


Der er en gruppe på Facebook, hvor folk falder i svime over diverse citater. Her til aften er bunden så nået. Der er simpelthen en tomhjernet gås et sted derude i landet, som har drukket lidt for mange sprutsodavand for at dulme smerterne over at være i et forhold med en steoridebøf med tribaltatoveringer, som kontrollerer hendes liv totalt - og som har flikket dette latterlige lort sammen og tilsat klamt fyld af latterlige smileys.
Vil da vædde med, at hun har følt sig yderst dyb og eftertænksom.