søndag den 30. marts 2014

Mæhdina

Okay, indrømmet...humøret er ikke i top i dag. Overhovedet. Har ondt over det hele. Fysisk. Hvilket får den autodidakte læge op i mig, som straks maler fanden på ikke kun væggen, men også gulvet og loftet. Som jo så bare medfører, at jeg bare har det gennemført elendigt nu.
Har allermest lyst til at tude resten af dagen. Hvilket jeg nok burde. Visse ting fra the past har været henne og banke på. Mentalt. Og det er jo det henrivende skønne ved sådan noget mini-post-traumatisk-lorte-møg, at så ruller lavinen. Man kan egentlig ikke gøre så skide meget. Andet end at tude over minder, som man ikke vil mindes, fordi det gør skide ondt endnu. Selv 12 år efter.
Nogen burde opfinde det hvide snit i pilleform. I en mild udgave, selvfølgelig. Bare så man får fjernet visse oplevelser fra bundkortet.

Kæft, hvor er det elendigheden selv.

Men ved I hvad der er endnu mere elendigt? At der stadig findes mænd der savler over Medina.

Bevares, hun har da en flot krop. Og det er åbenbart det vigtigste. Skide være med, at der sidder et gedeansigt på hendes krop. Bare kroppen er lækker.

Hold kæft, hvor må det være simpelt at være mand nogle gange.


Talte med en ganske ung mand i går. Han var ved at gå bagover over, hvor lækker han syntes Medina var i X-Factor.

?????

Lækker?

Jeg har nakket et par screenshots fra YouTube.

Hendes ansigt ligner, at det er blevet slebet til af en vinkelsliber. (Og hvor der så gik overgang i lortet, da hagepartiet og næsen skulle slibes).Bemærk X-Factor Henriettes blik i øjnene, da hun sang duet med Medina.


Jeg ville sgu også være bange...