torsdag den 7. november 2013

Jamensåstopdaforfandendaogså

Der er kun én ting der er værre end de seere der ser "Vild med dans", og som selv mener, at de da bestemt ved hvad de taler om, når de bedømmer danserne, fordi de selv dansede engang. For 30 år siden. Med et kosteskaft i ryggen.
Afdansningsbal, som hvis det var blevet vist i tv'et, ville være blevet transmitteret i sort/hvid.

Og det er: "Vild med Allan" tilhængerne. Ærligt talt, landshysteri kan være meget sjovt. Men find da noget ordentlig at gå i selvsving over så.
Bevares, har da intet imod Mr. Simonsen. Kender ham jo ikke. Men har efterhånden krampe i pegefingeren af at skjule opdateringer fra ovennævnte folk, som åbenbart selv mener, at det da bare er vanvittig god humor, at stemme pygmæen videre.

Ehhh nej. Jeg har set Amin Jensen shows der er mere skarpe og underfundige, end de der "Tøhø, stem på Allan. Harhharh...det er go' værkstedshumor" personer.

Og jeg har ikke engang set et eneste afsnit af "Vild med Dans". Nyder, at der ikke er nogen her i hustanden, som følger med i det.
Men uanset hvilken side man kommer på når man surfer nettet, er jo oversvømmet af platte "Uh uh...fnizzzzzz....nu skal vi huske at stemme på Allan i morgen....tihi...Vi er rigtig ssssslemme, er vi. Nogle sande rebeller".

Nej.


Virkelig bare nej.