mandag den 24. juni 2013

Noget om bluetooth idioter

Sidder i sofaen m. ømme trædepuder og hælsporer. Dagens opgaver er sådan set klaret.

¤ Arbejde - Tjek.
¤ Indkøb - Tjek.
¤ Aftensmad - Tjek.
¤ Hjælpe teenagesøn m. opgave - Tjek.
¤ Tale m. Uglen og give moralsk støtte til hendes eksamen i morgen - Tjek.
¤ Hjælpe Uglen m. oplysninger om f.eks. grundloven og "olie som våben" - Overhovedet ikke tjek!
¤ Google noget om grundloven - Tjek.
¤ Vasketøj - Tjek.


¤ Og meget meget vigtigt: Få tvunget Uglen til at pakke skolebøger til aflevering. Som skal afleveres i morgen. Ellers var der vist noget m. en bøde på 2100,- - Tjek og dobbelt tjek!


(Skal bare slet ikke skylde flere penge på bøger. Nogensinde. Har droppet det der m. at låne på biblioteket. Var ikke så god til at få dem afleveret. Kunne fandeme have købt samtlige bøger to gange - bøderne taget i betragtning).

Har desuden brugt lidt af aftenen på at forsøge at efterligne frisure, som jeg så på et billede. At binde en sløjfe i sit eget hår. På toppen af issen.
Gik knap så godt. Lignede at jeg havde en propel monteret på kraniet. Kinder så desuden endnu større ud. Lidt alá en Basset hund.

Men: Jeg så trods alt ikke helt så dum ud, som min nye yndlingsaversion: Stupide mennesker, som render rundt m. bluetooth-dims i øret, når de render rundt i Føtex.
Jamen, hold nu lige kæft altså! M. mindre man er læge, eller man venter på et opkald vedr. en organdonation, så er der sgu ingen der er så vigtige, at det burde være nødvendigt.
Og det sjove er, at alle dem jeg ser, er bonderøve. Eller truckerkællinger.
Ingen af dem ligner nogen, som køber aktier. Eller skærer i andre mennesker. Eller skal frikende nogen fra en tur på dødsgangen.

Ohh nej. De er enten klædt i leggings fra Lidl i 100% kunststof og m. tydelig trussekant + alt for kort og grim t-shirt m. blomstertryk. Eller: Klædt i bondeknolds-jakkesæt: Kansas arbejdstøj, eller alt for højtaljerede grimme jeans, pung i baglommen og klam t-shirt m. teksten: "Øl byggede denne krop".
M. andre ord: IKKE nogen som er ret vigtige.

Men det tror de selv. Sjældent har man set mennesker, som kan se så vigtige ud. Det er tydeligt, at de er ret så stolte over dem selv, når de står ved båndet i Føtex og betaler for deres elendige frost-færdigretter, mayo m. makrel, polyesterkager, 12 Sloths pilsnere,  Familie Journalen og den ægte Louis Futon taske, som de fandt i rodebunken henne i afdelingen m. dametøj.

Fjolser!