fredag den 29. marts 2013

Godnat, blev der sagt

Hvorfor nu det? Kl. er 02:04, as we speak. Hvorfor sover jeg ikke? G. sover stadig tungt...of course. Manden kunne sove fra en baghyler.
Og jeg ligger og glor. Var ellers stået op og gået ind i stuen, men så kom Jeg til at tænke på alverdens gyserfilm jeg har set. Og pludselig følte jeg mig overvåget fra det hinsides.
Så nu ligger jeg under dynen igen. M. en overdosis af baldrian tabletter i mavesækken. Og venter på placebo skal indfinde sig.

Og imens kan jeg da bruge ventetiden på at gruble over hvad jeg ville gøre, hvis jeg en mørk aften kom kørende på en øde strækning. Helt alene i bilen. Og hvis  vejen så slog et skarpt sving...og idet Jeg kom rundt i svinget i det øde mørke forladte område, fangede lyskeglerne en skikkelse midt på vejen. Som bare stod der. M. fronten mod bilen. Helt stille og m. fastholdt blik.

Hvad fanden ville man gøre? Stoppe og spørge om vedkommende havde brug for hjælp?

Narrrhhh...ikke just, vel? Så kunne man lige så godt stikke vedkommende en tændt motorsav, og tigge om at blive parteret, ikke?

Men hvad nu hvis personen virkelig var i nød? Ville den tanke ikke få mig til at overveje at stoppe bilen og rulle vinduet ned?


Nej.

Men hvad ville jeg så gøre?

Sikkert starte m. at isolere trussen. Og så ville jeg låse dørene. Og hamre gearstangen i bakgear. Og så ellers bakke derfra m. 90 km/t. (Se det ske i Bjarne-bilen). Skrigende. Og så måske ringe til politiet og give dem et tip...når jeg var 130 km. væk. Måske...

Ville der være andet at gøre?