lørdag den 14. december 2013

Klejner, rødvin og smeltet Margretheskål

Udfordrede tålmodigheden i dag, og gik ud og købte julegaver. Gik godt. Bedre end forventet.
Fik købt til Uglen, (Sundhedssøn var med på slæb, så kunne ikke købe hans), til nevøer, chef, resten til bossen, veninde, forældre, niece. Mangler kun en lille ekstra ting til chefen, gaven til sundhedssøn og mine brødre.
Det klarer jeg mandag.
Og gudskelov skal jeg ikke i Fætter BR. Hvad helvede sker der dog derinde? Man skulle jo tro, at verdens mest irriterende egocentrerede trælse forældre har en rede derinde. De SKAL være der. Med al deres lort og klapvogne og barnevogne på tværs. Vi andre må allerhøjst være der, hvis vi da ikke (gud nåde og trøste os) kommer til at gå ind i deres kampvogne.

Så det gjorde jeg selvfølgelig.

Nå, snupper en liste.

Dagens "Så lærte jeg også det":
Kopier af Margretheskåle kan ikke holde til mikroovn. Da uret dingede, kunne jeg skovle en ret ustabil og næsten flydende skål ud.

Det er da ret utroligt:
Som det flyder med artikler om julefrokoster og utroskab. Hør her...det er ikke julefrokostens skyld, hvis nogen er utro. Det er forholdets skyld. End of discussion. Hvis folk befinder sig i et sundt forhold, kan en julefrokost ikke true troskaben.
Hvis jeg nu var sammen med min imaginære kæreste...ham der i dén grad får mit hjerte til at slå et slag over og glemme et slag på samme tid, så ville intet kunne få mig til at være utro. Heller ikke den vildeste julefrokost med de mest liderlige gæster og den stærkeste snaps. Så stop da lige med at skyde skylden på julefrokosten.

Apropos julefrokost:
Så glæder jeg mig til firmaets. Som jeg faktisk lægger hus til.

Ret smart, fordi:
Så forpligter det. Så bliver jeg virkelig virkelig nødt til at få ryddet op i alle mine skabe og skuffer. Kan jo ikke sidde en hel aften og være bange for, om nogen kommer til at åbne det forkerte skab. (Bare tanken giver mig røde kinder af skam).

Kan godt lide:
Lørdage. Efter en skøn og effektiv dag og med masser af hygge med teenagerne, ligger jeg nu i min seng og har gjort det voldsomt hyggeligt for mig selv. (Gnøfgnøf).


Nej!:
Det er ikke møgbeskidte vinduer. Det er sådan set sådan noget film på ruden, så folk ude på fortovet ikke kan glo ind. Men arhh...levende lys og rødvin. Så mangler jeg kun...

Sidder ikke i stuen, fordi:
Uglen spiller et spil på PS3'en, som larmer ret meget.

Julen er blandt andet:
Klejner! Som jeg i dag er startet med at koge.

Apropos jul, så:
Skal træet ind i morgen og pyntes. Nu kan jeg simpelthen ikke vente længere.

Efter murstene er fjernet udenfor, kan posten atter komme ind og levere: 
Skal jeg love for. Dagens høst: En rykker. Fuck da også...

Status på pebermyntedråberne vs. luft i maven:
Skal ikke under nogen omstændigheder røre det i hverdagene. Har da aldrig oplevet noget lignende.

Dagens særeste billede fundet på www:It's a man's world...